Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist har fått en son

Mariette Hansson, Isabelle Grönqvist

Sångerskan Mariette Hansson och hustrun Isabelle Grönqvist har blivit föräldrar till en son.
”I måndags ville han ut till sina mammor”, skriver Mariette på Instagram.
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet
Slå på ljud

Mariette Hansson, 38, inledde sin musikkarriär i TV4:s musiktävling, Idol, 2009. Där hamnade Mariette till slut på en fjärde plats, efter att hon fått lämna tävlingen den 27 november.

Därefter har vi sett henne medverka i Melodifestivalen ett flertalet gånger. Noterbart är att hon tagit sig till final på Friends arena samtliga gånger som hon ställt upp i tävlingen.

Några utav hennes kändaste låtar är A million years, Don´t stop believing och Shout it out.

Sedan flera år tillbaka är 38-åringen från Harplinge, utanför Halmstad, ihop med Isabelle Grönqvist, och tillsammans väntar paret sitt första gemensamma barn.

Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist har gift sig i smyg

Samtidigt som de väntar tillökning i sin lilla familj, så passade paret på att gifta sig i all hemlighet – något som Mariette meddelade i ett inlägg på Instagram.

I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden… Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop. Vi ser fram emot att hylla glädje, kärlek och tacksamhet tillsammans med nära & kära i många år framöver…”, skrev hon i inlägget.

Mariette och Isabelle blev gravida efter att ha genomgått en IVF-behandling, något de tidigare pratat öppet om i en intervju med Aftonbladet.

– Vi upplever att det finns mycket okunskap i ämnet. Är vi fler som kan prata om våra erfarenheter, så kan fler också få hjälp, sa de till tidningen.

Mariette Hansson och Isabelle Grönqvist har fått sitt första barn

Och nu har den efterlängtade lilla sonen äntligen kommit till världen. Mariette och Isabelle kunde nämligen avslöja i förväg att det var en liten pojke som låg i Mariettes mage.

Sonen föddes måndagen den 8 november 2021, något som Hänt kunde se i folkbokföringen redan innan paret själva avslöjade den glada nyheten. De folkbokförde honom nämligen direkt, men däremot har de inte gett honom något namn än, mer än att han heter Hansson i efternamn.

I ett inlägg på Instagram visar Mariette nu upp den nyfödde sonen.

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skriver hon till bilden.

LÄS OCKSÅ: Börje Salmings döttrar Teresa och Bianca drabbades av corona

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs hjärtskärande ord om bortgångne sonen Isak

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mariette Hansson/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN