Bonde-Caroline Kejbert om utmaningen som tvåbarnsmamma

Caroline Kejbert och Molly
Exklusivt

Caroline Kejbert är nybliven tvåbarnsmamma – vilket inte alltid är enkelt.
Nu berättar hon för Hänt hur den senaste tiden varit, pusslet med familjelivet hemma på gården och vad som egentligen är den största utmaningen med döttrarna.
1:41

Efter reklamen: Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

(1:41)

Ett av de förmodligen mest populära bonde-par genom tiderna är nog Joacim Rickling, 30, och Caroline Kejbert, 32. De träffades under Bonde söker fru 2017, där Joacim medverkade som bonde, och paret fann snabbt ett intresse hos varandra.

Joacim är spannmålsbonde och har en gård i Örsundsbro, men sedan 2017 bor han alltså inte ensam. Han och Caroline har dessutom hunnit få tillökning sedan dess, då de idag har två döttrar.

Deras första dotter döpte de till Wilda, 3, och deras sistfödda till Molly. Deras yngsta kom till världen den 2 januari i år.

Pernillas första ord om bebislyckan: ”Längtar”

Caroline Kejbert: ”Större omställningen att gå från noll till en”


När Hänt träffar Caroline under ett event på Kolmården djurpark berättar hon mer om känslorna och tankarna kring att ha blivit tvåbarnsförälder.

Det är en glad Caroline som säger att det var större att gå från noll till ett barn, än ett till två.

– Det känns jätte, jättebra. Det är mycket större omställning att gå från noll till en än att gå från en till två. Skulle jag verkligen säga. Hon är väldigt snäll vår lilla Molly. Hon är med idag med. Fast nu började hon pipa precis när jag sa det.

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmet

Se klippet här!

Utmaningen som tvåbarnsmamma


Caroline berättar vidare om vad som är det svåraste med att vara mamma till två flickor.

– Det är pusslet vid nattning skulle jag säga. Speciellt nu den här perioden när jag är själv hemma med barnen. Då är det jättesvårt.

– Men det är väl den största skillnaden. Att man inte kan klona sig själv vilket man kan önska ibland.

Carolines om Joacims jobb på gården – har fullt upp


Caroline kom själv till Kolmården, då Joacim har svårt att resa iväg från jobbet på gården.

För Hänt berättar hon att han har fullt upp just nu och att de längtar tills att den mest intensiva jobbperioden snart ska vara över.

– Han sitter hemma i traktorn vet du. Det är vårbruk för fullt nu. Så vi har knappt sett skymten av honom på en vecka nu för de kör liksom hela tiden. Så nu hoppas vi att de blir klara snart så vi får lite tid med pappa.

SENASTE NYTT!