Lasseman och Therese Larsson visar upp lyxiga renoveringen av huset

Lasseman och Therese

Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson är mitt uppe i renoveringen av sitt nya hus.
Nu visar dansbandsprofilen hur renoveringen går i huset.
Se bilden här!
0:51

Efter reklamen: Därför kallas Arvingarna-profilen för ”Lasseman” – hör historien bakom namnet

(0:51)

Lars "Lasseman" Larsson, 49, är en av medlemmarna i Arvingarna och tillsammans med Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, samt Kim Carlsson, 49, gör de succé med alla låtar och shower!

Lasseman och hustrun Therese Larsson träffades i början av Lassemans karriär i Arvingarna och sedan dess har kärleken blomstrat! Numera renoverar de sitt nya hus tillsammans och låter följarna hänga med i processen. Se här!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

TV4:s blixtändring – Tommy Körberg till Let's dance

Therese Larsson och Lasseman Larssons kärlekshistoria

När Hänt tidigare har intervjuat Therese om äktenskapet har hon berättat att hon och Lasseman kompletterar varandra bra.

– Jag är en riktig fixare, jag älskar inspelningarna av Lassemans altan när man får vara med och se till att alla har det bra. Men om man inte har personligheter som mig och Lasseman hade man nog aldrig haft en sådan stor inspelning i sitt hem tror jag, det är väldigt mycket jobb, säger Therese.

De två träffades i början av 90-talet och det sa bara klick! År 1993 blev de ett par och tillsammans har de sönerna Ludvig och Philip.

– Det var 93, vi var ute på turné och Therese var med sin familj på ett utav våra gig. Så var det en tidning som ville göra något reportage och då frågade de henne om hon kunde tänka sig att ställa upp på det. Så då blev det hon som var med i ett reportage om att vi var just i Mörrum, i Karlshamn, då och spelade, har Lasseman tidigare berättat för Hänt i en intervju.

– Sen höll vi kontakten lite efter det. Så på den vägen är det!

Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Se klippet här!

Lasseman och Therese visar upp renoveringen: ”Fin plats”

Makarna har startat ett konto där följarna kan ta del av den pågående renoveringen av huset. Nu står gästtoaletten klar bland annat.

”Vår gästtoalett har fått en fin plats under trappan. Den är inte stor till ytan men sååå söt. Älskar tapeten”, skriver de under bilden.

Såhär kommer huset se ut när det är klart – enligt makarna.

Kök och vardagsrum.

Så fint det blir! Stort lycka till.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!