TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Therese bryter tystnaden om okända krisen i äktenskapet med Lasseman

12 jun, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Lasseman Larsson har blå kavaj och vit skjorta och står bredvid frun Therese Larsson som har en grön klänning.
Lasseman Larsson och hustrun Therese har varit gifta i många år.
Nu berättar Therese om det kämpiga äktenskapet med Lasseman.
– Ensamheten har blivit extra påtaglig, säger Therese.
Annons
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya husetBrand logo
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Lars "Lasseman" Larsson, 50, är en av medlemmarna i Arvingarna och tillsammans med Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, samt Kim Carlsson, 49, gör de succé med sina låtar och shower!

Lasseman och hustrun Therese Larsson, 47, träffades i början av Lassemans karriär med Arvingarna på 90-talet och kort därefter gifte de sig. Tillsammans har de sönerna Ludvig, 22, och Philip, 20.

Därför flyttade Lassemans och Therese

Lasseman och Therese hade varit och tittat på huset, som de nu har köpt, redan 2019. Där och då var det inte rätt i tiden och ett annat par la istället vantarna på huset.

– Vi var och tittade på det innan det där paret köpte, när det var en äldre man som bodde här. Då kände vi bara "OMG, vilket projekt", men så var vi inte riktigt klara på gamla huset, så det var inte läge.

Annons

Men efter tre år kom huset ut till försäljning igen och nu är huset äntligen deras!

Therese om okända krisen i äktenskapet: ”Ensamheten”

I en intervju med Hemmets journal avslöjar Therese att det har varit kämpigt under deras äktenskap. Då Lasseman har turnerat mycket med Arvingarna har hon ofta blivit lämnad ensam hemma med sönerna.

– Allra mest har jag saknat honom när barnen varit sjuka och under deras tonårsperiod när jag kunde behöva hämta pojkarna någonstans mitt i natten, säger Therese och fortsätter:

– Sedan har jag alltid känt mig lite deppig på somrarna då det är högsäsong för Arvingarna och Lasseman har varit ute på turnéer flera veckor i sträck. Ensamheten har blivit extra påtaglig av att det varit helt tomt i grannskapet eftersom alla andra åkt ut med båten eller till sina sommarställen.

FOTO: Tommy Holl/TT, Maja Suslin/TT

Annons