Därför flyttade Lasseman och Therese egentligen – okända anledningen

LASSEMAN, THERESE LARSSON
Exklusivt

Det har gått drygt ett år sedan Lasseman och hans fru Therese flyttade från det omtalade huset där Lassemans altan spelas in.
Nu berättar Therese för Hänt om verkliga anledningen bakom flytten.
– Vi har gått förbi det här huset i många år, säger hon till Hänt.
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Lars "Lasseman" Larsson, 50, och hans hustru Therese Larsson, 47, träffades på 90-talet och kort därefter gifte de sig. Tillsammans har de sönerna Ludvig, 22, och Philip, 20.

Förra året flyttade familjen från huset i Långedrag till Ängsholmen, i Göteborg. Huset i Långedrag har blivit riktigt känt eftersom det är där som Arvingarna spelar in sina tv-program Fest på Lassemans altan.

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, säger Therese till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Överenskommelsen med nya ägarna till Lassemans altan

Ett tag var det många som undrade hur det egentligen skulle bli med tv-programmet Lassemans altan, ifall själva huset säljs. Men det löste sig. Therese har tidigare berättat för Hänt om överenskommelsen med de nya ägarna av huset.

– Vi berättade ju för dem att såhär är läget, vi kommer ha en tv-inspelning här i trädgården. Det var de fullt nöjda med och de har faktiskt sagt att om det skulle bli igen och vi inte hittar någon annanstans att vara, eller om vi inte har möjlighet att vara hos oss så får vi absolut vara där igen, sa Therese till Hänt och avslutade:

– Så vi har en jättefin relation med dem! Verkligen easygoing.

Verkliga anledningen bakom Lassemans och Therese flytt

Nu berättar Therese för Hänt hur det egentligen kommer sig att de valde att flytta efter att ha kämpat så länge med att få det fint på huset med "Lassemans altan".

– Det här huset som vi bor i nu blir ju vårat tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, säger hon till Hänt.

Capers oro – efter spridda bilderna

Lasseman och Therese var och tittade på det huset (som de nu har köpt) redan 2019. Men där och då var det fel tajming och istället var det ett par som la vantarna på huset istället. Men redan efter tre år låg det ute till försäljning igen, paret hade valt att flytta utomlands.

– Vi var och tittade på det innan det där paret köpte, när det var en äldre man som bodde här. Då kände vi bara "OMG, vilket projekt" och så var vi inte riktigt klara på gamla huset, så det var inte läge.

Så ni har haft ögonen på det här huset i flera år?

– Ja det har vi på så sätt. Lassemans syster och hennes man bor ett hus bort bara, så vi har ju varit här på Ängholmen väldigt mycket och umgåtts väldigt mycket med dem. Vi har vår båt ihop med dem, den ligger här ute, så ja vi har gått förbi det här huset i många många år. Och nu är det vårt!

Arvingarna berättar oförglömliga båtturen bland krokodilerna: "Nu dör vi"

Se klippet här!

FOTO: Hans Shimoda/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!