ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så var stämningen mellan Casper och Helena på Lassemans altan

29 maj, 2022 
LASSEMAN, THERESE LARSSON, LASSEMANS ALTAN
Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan har äntligen haft premiär och de glada tonerna från Göteborg går rakt genom tv-rutan. Programmet spelades in förra sommaren, och då var Casper och Helena Janebrink fortfarande ett par.
Nu berättar Lassemans fru Therese om stämningen bakom kulisserna.
Annons
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya husetBrand logo
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Arvingarna slog igenom med dunder och brak när de vann Melodifestivalen 1993 med hit-låten Eloise. Efter detta fick de representera Sverige i Eurovision song contest och de landade då på en sjunde plats.

Arvingarna består av Lars "Lasseman" Larsson, 50, Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, samt Kim Carlsson, 49. Killarna är söner till tre av medlemmarna i Flamingokvintetten och därför blev väl Arvingarna ett riktigt passande namn när de tog över stafettpinnen inom dansband.

De senaste åren har Arvingarna däremot börjat tänka om när det gäller att vara ett dansband eller inte. Casper har tidigare förklarat att de nu riktar sig mot en större målgrupp än så, men självklart är det fortfarande okej att dansa friskt när de uppträder.

Annons

Inspelningarna på Lassemans altan – efter husförsäljningen

Att Arvingarna gillar att bjuda på show och underhållning är ingen hemlighet. De har tidigare spelat in Arvingarnas jul och nu har de även gjort en ny säsong av Arvingarnas sommar! Sommarprogrammet utspelar sig på Lassemans altan och jul-programmet utspelade sig i Lassemans vardagsrum.

Det välkända huset med den stora altanen är sålt, men nu berättar Lassemans fru Therese Larsson, 47, att de nya ägarna är väldigt lätta att ha att göra med.

– Vi berättade ju för dem att såhär är läget, vi kommer ha en tv-inspelning här i trädgården. Det var de fullt nöjda med och de har faktiskt sagt att om det skulle bli igen och vi inte hittar någon annanstans att vara, eller om vi inte har möjlighet att vara hos oss så får vi absolut vara där igen, säger Therese till Hänt och tillägger:

– Så vi har en jättefin relation med dem! Verkligen easygoing.

Annons

Stämningen bakom kulisserna – därför syns inte Helena Janebrink

I programmet kan man se Therese i publiken lite titt som tätt, men det är desto svårare att skåda de andra fruarna till bandmedlemmarna i Arvingarna. Nu berättar Therese vad det beror på.

– Inga av de andra fruarna var där, alltså inte på samma sätt som jag. Jag bodde ju där, jag var ju med i hela produktionen, jag hade ju semester den veckan. Det hade ju inte gått om inte jag var hemma, för att jag ordnade så pass mycket saker från oss. Hela mitt kök stod för förfogande om man säger så, förklarar Therese för Hänt.

– Men de andra fruarna var ju där som publik, inte alla kvällar, men ja när de kunde då. De bor ju inte runt hörnet om man säger så, men ja alla fanns där någon gång.

Arvingarnas sommar spelades in för nästan exakt ett år sedan, så vid den tidpunkten var Casper och Helena Janebrink, 44, fortfarande ett par. Nu berättar Therese att ingen hade en aning vid det laget om skilsmässan som paret ansökte om tidigare i år.

– Vi visste ingenting, säger Therese.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons