TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Christina Schollins sorg efter dödsfallet i familjen – gripande orden

29 maj, 2022 
Christina Schollin
Christina Schollin berättar nu om dödsfallet inom familjen.
Det är på Instagram som hon skriver de gripande orden – som berör hennes följare djupt.
Annons
Se när Christina Schollin tatuerar sigBrand logo
Se när Christina Schollin tatuerar sig

Den folkkära skådespelaren Christina Schollin vet nog de flesta svenskar vem det är, då hon setts i diverse olika offentliga sammanhang under väldigt många år.

Den senaste tiden har man kunnat se henne i realityprogrammet Wahlgrens värld och nu är hon även tillbaka på Dramaten efter en lång tid från teaterscenen. I en intervju med Hemtrevligt berättar hon om den stora lyckan att få skådespela igen.

– Just nu lever jag i ett lyckorus. Jag är så otroligt glad över all uppskattning, men när de skriver att jag är storartad och magnifik har jag svårt att ta det till mig. Fortfarande blir jag förvånad varje gång jag får beröm, säger hon.

Christina Schollins stora familj

Christina lever tillsammans med sin man Hans Wahlgren, som hon har fyra barn med: Pernilla, Linus, Niklas och Peter Wahlgren.

Annons

Utöver det har hon även väldigt många barnbarn, som hon gärna ror om och träffar så ofta det går. Hon brukar glatt och stolt skriva om sina barnbarn på Instagram, bland annat den gången Bianca och Benjamin Ingrosso framträdde tillsammans på Allsång på Skansen.

”Tack Benjamin och Bianca för att ni gör oss till de mest stolta morföräldrar som finns”, skrev hon i ett inlägg efter framträdandet.

”Mina älskade barnbarn! Tag emot all den kärlek som strömmar emot er efter gårdagens konsert”.

Christina Schollins familjesorg

Idag, söndag, när det är morsdag är det dock andra familjemedlemmar som Christina väljer att skriva om. Det är om hennes mamma, som tyvärr gått bort.

Hon nämner även några av hennes syskon som inte längre finns kvar, samt hennes far.

”Mor lilla Mor - vem är väl som du. Ingen i hela världen !”Den sången sjöng jag varje Mors Dag för min Mor så länge hon levde. Nu bakar hon säkert 7 sorters kakor där hon befinner sig nu - och bjuder sina fem barn - mina syskon - som också finns där och där dom säkert grattar henne på Mors Dag ! !!Saknar er här nere:Svante, Hans, Jack, Kaj och Kajsa. Och Mor och Far”.

Annons