Jessica avslöjar bortklippta nakenscenen under Robinson

Jessica i robinson 2022
Exklusivt

Jessica är en av deltagarna som tagit sig hela vägen till finalveckan och har gjort stort intryck hos tittarna.
Men nu avslöjar hon nakenscenen tittarna inte fått se i Robinson.
– Tappade brallorna, säger hon.
0:41

Efter reklamen: Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”

(0:41)

Slå på ljud

Robinson 2022 leder mot sitt slut och under söndagen väntar finalen! En av de som tävlar om en plats är Jessica som verkligen tagit stora kliv den senaste tiden.

Men ett par dagar innan finalen hände både det ena och andra. Jessica berättar nu för Hänt om den bortklippta nakenscenen som ingen fick se.

Robinson-Jessica om nakenchocken: ”Tappade brallorna”

Det var under en tävling som det hela inträffade, en fysisk sådan som både innefattade styrka och smarthet.

– Du skulle ju springa ut till båten så skulle du knäppa fast den här linan och den linan var tung att dra. Det blir såhär ”Varför springer man inte” den är så tung att dra i det vattnet, det är ett rep liksom och järnröret. Så i med linan, upp i båten, det var ju en historia för sig, säger Jessica om tävligen.

Det var så tungt att deltagaren Hanna tappade byxorna.

– Hanna tappade brallorna liksom. Sen så skulle man slå sönder urnan, hämta en nyckel, nyckeln skulle gå till ett lås, låset gick till en kätting och kättingen snurrade runt det här hjulet som drog runt för att komma in med båten så det var ju väldigt mycket lugn och hålla händerna i styr på båten.

Var du besviken på att de inte visade mer från båten?

– Jag var nog besviken på tävlingen i sin helhet, att det var så mycket som var bortklippt jag tyckte inte alls att till exempel Hannas prestation kom fram tydligt. Asså hon tog ju in så jäkla mycket.

Robinson-Mattias avslöjar – därför stoppades han av produktionen

Se klippet här!

Jessica

Jessica har vunnit många tävlingar och fått ta emot belöningar.

FOTO: TV4

Jessica om incidenten: ”Gick ju ner väldigt mycket”

När Hänt frågar hur det egentligen gick till när Hanna tappade byxorna förklarar Jessica att orsaken bakom är viktnedgången.

– Hon var ju väldigt tunn innan men hon gick ju ner väldigt mycket och då blev det liksom att hon drog ju åt sina shorts så mycket hon kunde men de satt ju väldigt löst på henne ändå. Så när hon hoppade upp på båten så tappade hon ju brallorna liksom.

Märkte du eller sa hon något efteråt?

– Nej nej, det var när det hände och Hanna har ju återberättat det. Jag tror att hon var bakom mig när jag drog in båten så efteråt var det något vi garvade åt.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!