Caper Janebrinks uppmaning till följarna – efter spridda bilderna

CASPER JANEBRINK

Casper Janebrink är väldigt aktiv på sociala medier. Men den senaste tiden har han blivit utsatt för jobbiga händelser på nätet.
Nu går han ut med en varning till följarna.
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Den senaste tiden har det hänt mycket kring Casper Janebrink, 52, och personerna i hans omgivning.

Tidigare i år kom bland annat nyheten om att han och tidigare hustrun Helena Janebrink, 44, separerar efter mer än 20 år ihop. Tillsammans har de barnen Alice, 18, och Felix, 16.

Några veckor efter det att Casper och Helena berättade om beslutet om att gå skilda vägar kom ännu ett besked. Casper har nämligen träffat kärleken på nytt och väntar nu barn med nya flickvännen Therese.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper om nya flickvännen – därför flyttar de inte ihop

Caspers nya flickvän heter Therese Andersson och jobbar som mäklare. Det nyblivna paret träffades på gymmet och för Expressen har Casper tidigare berättat om vad det var hos Therese som han föll för.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, sa han då.

Några planer på att flytta ihop finns däremot inte i dagsläget.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, har Casper berättat för tidningen innan han berättade vidare hur hans barn har hanterat allt:

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra.

Breaking
Läckberg i storbråk med Sigge Eklund: ”Ont i magen”

Caspers uppmaning – efter spridda bilderna

Med tanke på att det händer mycket kring Casper just nu och han uppmärksammas ofta i media, så är det nu vissa som utnyttjar situationen. Nu har folk nämligen börjat skapa falska konton på sociala medier, där man utger sig för att vara Casper.

Nu kommer Casper med en skarp uppmaning till alla följare där ute, efter att hans identitet blivit kapad.

”Obs! Obs! Obs! Många FAKE konton i omlopp, dom kopierar och försöker lura er till kontakt m.m.”, skriver Casper och fortsätter:

”Jag har bara ett konto @casperjanebrink. Var rädda om er där ute”

CASPER JANEBRINK
FOTO: INSTAGRAM

Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Se klippet här!

FOTO: Tommy Holl/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

SENASTE NYTT!