Casper Janebrink om hans barns reaktion på gravidnyheten

Till vänster: Närbild på Casper. Till höger Casper i en blommig skjorta.

Casper Janebrink har två barn från sitt äktenskap med Helena. Nu berättar han hur den nya bebislyckan påverkar barnen för Expressen.
– Det är mycket att smälta, säger han.
0:26

Efter reklamen: Omar Rudbergs ärliga ord om inspelningen av Young Royals säsong 2: ”Väldigt skönt”

(0:26)

Slå på ljud

Den folkära sångaren Casper Janebrink, 52, har länge varit frontman i det populära dansbandet Arvingarna. Tillsammans har de ställt upp i Melodifestivalen flera gånger och även representerat Sverige i Eurovision Song Contest med den ikoniska låten Eloise.

De är aktuella med sitt sommarprogram Lassemans altan där dansbandet ska umgås tillsammans med andra vänner och kändisar hemma hos bandmedlemmen Lars ”Lasseman” Larsson, 50. Casper ska även leda Bingolottos sommarkvällar ihop med Agneta Sjödin, 54, för andra året i rad. Förutom yrkeslivet har det även hänt en del i hans privatliv.

Senaste halvåret har varit väldigt händelserikt för Casper Janebrink. Han skilde sig från Helena Janebrink, 44 efter 20 år som gifta. Och nu har han en ny partner i flickvännen Therese Andersson, 33 som han dessutom ska få sitt tredje barn med. Paret träffades på ett gym i Partille och väntar nu barn i september.

Sanningen bakom Ulvaeus skilsmässa – privata orden avslöjar

Therese Andersson okända miljonsuccé

Hon är inte lika offentlig som pojkvännen Casper men Therese har även hon haft stora framgångar. Hon jobbar nämligen som fastighetsmäklare i Partille, utanför Göteborg och har sålt bostäder för flera miljoner.

Enligt hemsidan Hitta mäklare! har Therese fått väldigt fina recensioner och dragit in en hel del inkomster. Bara det senaste halvåret har hon sålt bostäder för över 65 miljoner kronor och har det fina omdömet 4,9 av 5.

Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

Se klippet här!

Casper Janebrink starka ord om barnen – efter nya bebislyckan

Skilsmässan, den nya relationen och bebislyckan kom allt väldigt tätt in på varandra och Casper berättar för Expressen hur han tänker kring sina två andra barn i det hela.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till tidningen.

Men han är inte mindre exalterad för det, som han vidare förklarar.

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, avslutar han.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Aftonbladet/Magnus Sandberg

SENASTE NYTT!