ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Flickvännen Therese bryter tystnaden – så träffades hon och Janebrink

12 maj, 2022 
Therese Casper Janebrink
I veckan nåddes vi av nyheten att Casper Janebrink väntar sitt tredje barn med nya flickvännen Therese.
Nu bryter Therese tystnaden för Hänt.
Annons
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakomBrand logo
Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

Frontfiguren i dansbandet Arvingarna, Casper Janebrink, 52, ska bli pappa åt sitt tredje barn. Detta endast sju månader efter skilsmässan till ex-frun Helena Janebrink, 44.

Helena och Casper har under 23 års tid varit ett av dansband-Sveriges mest populära par. Men på alla hjärtans dag i år gick de ut med att de nu ska skiljas.

Ex-frun Helena har tidigare berättat för Hänt att det stundvis har varit en fruktansvärt tung skilsmässa. Nu har hon även kommenterat Caspers barnlycka med nya flickvännen Therese Andersson, 33.

”Skönt att få starta ett nytt liv med mina ungdomar och mig själv”, skriver exfru Helena i en kommentar till GT.

Framtidsplanerna med Therese – kommer inte flytta ihop

Men några planer på att flytta ihop för Casper och hans nyfunna kärlek verkar inte ligga i den närmsta framtiden, något han berättar för Expressen.

Annons

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, säger Casper och erkänner att en skilsmässa aldrig ät lätt att ta sig igenom.

– En skilsmässa är aldrig rolig. Hur det än blir så är det alltid tråkigt för de som skiljer sig och för de som är runtomkring. Hur man ska tackla det ena och det andra. Jag tror ändå att både jag och min exfru Helena kommer att landa i något som blir bättre för oss båda och även för barnen. Det kanske inte alltid är lätt att se det i början.

Så träffade Casper sin nya kärlek Therese

Caspers nya kärlek Therese jobbar som fastighetsmäklare och för Expressen berättar han att paret träffades på gymmet.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, berättar han.

Therese har inga barn sedan tidigare och när beskedet att hon var gravid kom tog de ett gemensamt beslut att behålla det.

Annons

– Vi tycker om varandra väldigt mycket. Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, förklara Casper.

När Hänt pratade med Therese tackar hon för gratulationerna men är försiktig med att kommentera saken ytterligare.

– Tack men jag kommer inte lämna någon vidare kommentar i ämnet just nu, säger Therese till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons