Casper Janebrinks bakslag – kanske inte kan vara där för gravida kärleken

15 maj, 2022 
Casper Janebrink och nya flickvännen Therese Andersson.
Tidigare i veckan blev det känt att Casper Janebrink väntar barn tillsammans med nya flickvännen Therese.
Men i en ny intervju med Expressen berättar han om känslorna inför födseln i september.
– Förhoppningsvis får jag vara med vid födseln, säger han till tidningen.
Annons
Antingen eller med Arvingarna
Antingen eller med Arvingarna

Tidigare i år, närmare bestämt på Alla hjärtans dag, så meddelade det forna äkta paret dansbandsstjärnan Casper Janebrink, 52, och dåvarande hustrun Helena Janebrink, 44, att de valt att skilja sig efter 20 år som gifta.

Casper och Helena har två barn tillsammans; dottern Alice, 18, och sonen Felix, 16. I veckan kom nyheten att Casper ska bli pappa för tredje gången till hösten, tillsammans med nya flickvännen Therese Andersson, 33.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, sade ex-hustrun Helena om skilsmässoprocessen till Hänt i en intervju, dagarna innan bebisnyheten blev offentlig.

Annons

Casper Janebrink ska bli pappa igen – så träffades han och flickvännen Therese

Caspers nya flickvän Therese jobbar som fastighetsmäklare i Partille, en liten ort utanför Göteborg. De två tränar på samma gym och det var där gnistan till deras relation tändes.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, sade Casper nyligen till Expressen i en intervju.

Paret väntar dessutom tillökning då Therese är gravid. I september, sju månader efter Caspers skilsmässa, välkomnar de deras första gemensamma barn till världen.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till tidningen och fortsätter:

Annons

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande, avslutar han.

Den 22 maj har Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan 2022 premiär på TV4.
Den 22 maj har Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan 2022 premiär på TV4.

Casper Janebrinks bakslag – kanske inte kan vara där för gravida kärleken

I en ny intervju med Expressen berättar Casper och övriga medlemmarna i dansbandet Arvingarna om den stundande krogshowen I love Arvingarna; en idé som växt fram under lång tid, men som skjutits upp till följd av coronapandemin.

– Föreställningen är en hybrid av musikalteater och livekrogshow där våra låtar och texter blir en del av handlingen, berättar Casper för tidningen.

Annons

Föreställningen har premiär i mitten på september och kommer att rulla till och med mitten av december. Dessförinnan väntar en lång sommarturné för det ikoniska dansbandet Arvingarna.

Vidare i intervjun berättar Casper om det stundande föräldraskapet. Flickvännen Therese är beräknad att föda i september, alltså i samband med att krogshowen lanseras. Kommer han att kunna vara med vid födseln?

– Förhoppningsvis får jag vara med vid födseln. Det ser jag fram emot. Men blir det skarpt läge under showen, kommer jag inte att kliva av scenen. Det vet Therese om, säger sångaren.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons