BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckberg i storbråk med Sigge Eklund: ”Ont i magen”

04 jun, 2022 
CAMILLA LÄCKBERG, SIGGE EKLUND
För en vecka sedan uttalade sig Camilla Läckberg om Depp/Heard-rättegången. Då lämnade Sigge Eklund en kommentar – som fått Camilla att bli upprörd.
Nu berättar hon om bråket som just nu pågår.
Annons
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla Läckberg

Rättegången mellan Johnny Depp, 58, och Amber Heard, 36, är över. Det hela slutade med att Johnny Depp vann och Amber Heard måste betala drygt 150 miljoner kronor i skadestånd till ex-maken.

Delstaten Virginia har dock ett tak på vad man får betala vid en dom och den slutgiltiga summan för vad Heard faktiskt ska betala landar på cirka 85 miljoner kronor.

Någon som hade en åsikt om det hela är ingen mindre än deckardrottningen Camilla Läckberg, 47. I ett inlägg på Instagram berättade hon sin syn på saken och hon trodde att Amber Heard ljög rakt av.

”Jag har sett varje sekund, och nej jag tror henne inte. Inte alls faktiskt. Jag tror Amber Heard medvetet och utstuderat ville förstöra hans liv och karriär.”, skrev Camilla Läckberg då.

Annons

Så började bråket mellan Camilla Läckberg och Sigge Eklund

Enligt Läckberg ska hon då ha fått en kommentar av Sigge Eklund, 48, som bad om att få bli blockerad så att han slipper läsa "den här typen av stenkorkade fördömanden".

I podden Alex & Sigge som Sigge driver ihop med Alex Schulman, 46, gav han ytterligare sin syn på situationen med Camilla.

– Att uppvigla 300 000 följare baserat på sina egna barnsliga drömmar om Jack Sparrow det är ju svårsmält, säger Sigge Eklund och syftar på den karaktär som Johnny Depp spelar i filmerna Pirates of the Caribbean.

Nu berättar Camilla om den obehagliga känslan hon fått efter att ha läst kommentaren från Sigge, som han senare ska ha raderat.

”I lördags för en vecka sen hände en grej som jag gått och haft ont i magen för sen dess.”, börjar Camilla inlägget.

”Men kommentaren från Sigge Eklund fick mig att studsa till trots att jag är ganska härdad. Den kändes både personlig och elak.”

Annons

Sigge Eklunds påhopp mot Simon Sköld

Enligt Camilla ska Sigge ha raderat kommentaren efter bara några sekunder

I podden säger Sigge också att Camillas make Simon Sköld, 35, ska ha samma åsikt om Johnny Depp, samt ha skrivit på Instagram att han inte heller tror på Amber Heard.

– Om de hade hållit sig till att hata Amber Heard, det hade varit en sak, men att vi till råga på det ska behöva läsa kärleksförklaringar till Johnny Depp som små tolvåriga flicktidningsläsare som tror att de vet något om honom, säger Sigge i podden.

Orden om att Camilla är ett Johnny Depp-fan är något som hon inte förstår var han kan ha fått den infon ifrån.

”Nu fick jag höra hans version i podden av detta, ivrigt påhejad av Alex som håller på och fnissar ihjäl sig över hur roligt detta är. Dels lägger Sigge ord i min mun som inte finns med i inlägget – jag har aldrig varit något Depp-fan och inlägget innehåller inte heller någon hyllning av honom.”

Annons

Camilla Läckberg fortsätter berätta om känslan som nu infinner sig. Det är samma känsla som hon fick när hon gick i skolan och "de coola" ropade efter henne att hon var en plugghäst.

Simon Sköld försvarar Camilla Läckberg

Maken Simon Sköld har tagit Camillas parti och har lämnat en vass kommentar.

”Ja och jag är tydligen din pojkvän. Komiskt då de också pratat om vårt bröllop i podden. De gillar härskarteknik och att sätta sig över andra. Träffar Alex då och då, alltid trevlig och artig. Sen kommer dessa utspel med jämna mellanrum så intressant att se vilket bemötande vi får nästa gång...”, skriver Simon.

Sigge Eklunds ord om bråket

Trots att Sigge inte svarat på Camillas inlägg, eller gjort ett uttalande på sin Instagram, så har han gett en kommentar till Aftonbladet om det hela.

Annons

”Jag bad om att bli blockad eftersom jag vägrar ta del av fler osmakliga spekulationer om Amber Heards mentala hälsa. Att Camilla Läckberg använder sitt inflytande och sin makt åt att ytterligare elda på pöbelns hat mot Heard är faktiskt ofattbart, med tanke på att vi inte vet nånting om vad som har hänt i det där destruktiva förhållandet. Det är min övertygelse att hatkampanjen mot Amber Heard i framtiden kommer att betraktas som en härdsmälta i paritet med häxjakten på Monica Lewinsky 1998”, skriver Eklund.

FOTO: DPPA, Eva Tedesjö/DN/TT

Annons