Lasseman och Therese Larssons bakslag med husbygget – vädjar efter hjälp

20 jun, 2022 
AvMichaela Mastad
Lasseman
Arvingarnas Lasseman och hans fru Therese Larsson är i full gång med renovering av deras nya lyxvilla, men nu har paret stött på problem.
Läs här!
Annons
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Lars "Lasseman" Larsson, 50, är en välkänd medlem i bandet Arvingarna. Dansbandet har flera kända låtar i bagaget, men en låt som de flesta känner igen är schlager-dängan Eloise som gruppen vann Melodifestivalen med 1993.

Dansbandsikonen är gift med Therese Larsson, 47. Tillsammans har de sönerna Ludvig, 22, och Philip, 20. Familjen flyttade i fjol från huset i Långedrag till Ängsholmen, i Göteborg. Huset i Långedrag känner nog många igen från tv eftersom Arvingarna har spelat in tv-programmen Fest på Lassemans altan där.

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, har Therese tidigare berättat för Hänt.

Therese avslöjar anledningen bakom flytten

Huset som de bor i nu är deras tredje husprojekt. Therese förklarar nämligen att det brukar kliar lite i fingrarna när de är klara med ett projekt.

– Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, har hon sagt till Hänt.

Huset ute i Ängsholmen var paret redan intresserade av 2019. Men på grund av dålig tajming avvaktade de med ett husköp och ett annat par kammade istället hem villan. Tre år senare låg lyx-villan däremot ute till försäljning igen och Lasseman och Therese valde då att slå till.

Annons

– Vi var och tittade på det innan det där paret köpte, när det var en äldre man som bodde här. Då kände vi bara "OMG, vilket projekt" och så var vi inte riktigt klara på gamla huset, så det var inte läge, har Therese berättat.

Lasseman och Therese har stött på problem med det nya huset

På Instagram är paret flitiga med att dela med sig av projektet och vad som händer med villan. De har till och med en egen Instagram för deras olika projekt och husbyggen som heter villa_lassemantherese. Och det är också där som de nu delar med sig av ett problem de stött på.

”Idag kom takstolar, limträbalkar och järnbalkar och lämnades av vid bron över till Ängholmen. Nu ska vi bara lösa det lilla problemet med att få över det till oss. Det väger bly….Någon som har ett förslag?”, skriver de och riktar sig till sina följare för hjälp.

Hoppas paret fick några bra tips och att projektet fortsätter att flyta på!

FOTO: TOMMY HOLL/TT, INSTAGRAM

Annons