Så blev Bonde-Backis av med fingret – berättar om olyckan på gården

Så blev Bonde-Backis av med fingret – berättar om olyckan på gården

En av förra årets populära bönder väljer nu att berätta om olyckan på gården.
En olycka som resulterade i att han tappade en del av sitt finger.
Läs Bonde-Backis rörande ord här.
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Mikael ”Backis” Backstulid var en av bönderna i förra årets säsong av Bonde söker fru. Han sökte sig till programmet i hopp om att finna sin stora kärlek och önskan gick i uppfyllelse!

En av brevskrivarna som fann ett intresse för Mikael var Evelina som tillbringade sin sommar ute på gården. Och det blev just Evelina som tillslut fångade Mikaels hjärta och efter att inspelningarna var slut fortsatte kärleken att sprudla mellan paret.

Parets gemensamma liv på gården

Nu har paret tagit det stora gemensamma beslutet att bli sambos på heltid på Mikaels gård.

– Det var bådas. Vi tyckte att det var för långt att ligga och köra mellan hennes lägenhet och min gård. Det blev smidigast att hon flyttade in. Då kan man ju ses varje dag. Hennes lägenhet är faktiskt redan uppsagd och avslutad, berättar Mikael för Hänt.

För en tid sedan fick paret dessutom tillökning av en liten hund som nu bor tillsammans med dem. Och det verkar inte vara parets enda framtidsplaner, något Mikael själv berättat för Hänt.

– Jag ser mycket glädje och kärlek och många upptäcktsresor. Vi har pratat om att vandra och att åka till Cap Verde och Island. Barn ser jag också. Förhoppningsvis blir det så, men man vet ju aldrig. Det är ingen självklarhet att man kan få barn.

Mikael berättar om olyckan på gården

Den som är riktigt uppmärksam har kanske lagt märke till att toppen på Mikaels ena finger är av. En olycka han nu väljer att berätta om.

Många är ni som frågat vad jag har gjort med ena finger. För 12 år sedan fastnade jag i hitchen (där man kopplar vagnar efter traktorn) och fingertoppen gick av. De var vinter och kallt så kände inget då. Men lever med en ilande känsla i fingret varje dag. Sånt som händer, det kunde varit värre. Så var försiktiga när ni håller på. Och tänk gärna två gånger. Ta hand om er och var rädda om er. Stor kram.” skriver Mikael på sin Instagram.

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN