LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna jublar – efter upptäckten i Bonde-Backis nya bild på Evelina

15 apr, 2022 
Sofia Sundqvist
Bonde-Backis, EvelinaS
Skogsbonden Mikael "Backis" Backstulid fann kärleken i Evelina i Bonde söker fru 2021.
Nu jublar följarna efter upptäckten i bondens nya bild på Evelina.
”Underbart”, skriver en person.
Annons
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022Brand logo
Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

I fjolårets händelserika säsong av Bonde söker fru var Mikael "Backis" Backstulid, 37 en av bönderna som sökte efter kärleken – och fann den. I slutskedet av den händelserika säsongen valde skogsbonden nämligen Evelina, 34, som även hon kände lika starkt.

I Bonde söker fru 2021 var det tre av fyra bönder som fann sin sanna kärlek, och samtliga är fortfarande tillsammans idag ett år senare. Förutom kärleksparet Backis och Evelina så fick vi även se hur kärleken spirade mellan Filip och Ellinor samt Daniel och Klara.

Den fjärde bonden Pär Eric “Peja” Nilsson lever idag som singel. Även om han och brevskrivaren Heidi fortfarande har kontakt, och enligt Heidi en stark sådan.

– Vi har ju fått någon slags konstig själslig kontakt, vi är ganska lika som personer. Vi ser något hos varandra, själsfrände på något plan, fast det är vänskapligt då. Vi har inte träffats på ett halvår, attraktionen övergick till en vänskap, berättade Heidi till Hänt i en tidigare intervju.

Annons

Backis och Evelinas barnbesked

Redan i sista avsnittet av fjolårets säsong av Bonde söker fru fick vi veta att Evelina planerade att flytta in på gården. Strax därefter tog hon med sig hunden Ralf och flyttade in hos Backis. Paret har även katten Sambo som trivs på gården.

Men både Backis och Evelina hoppas på att familjen ska växa ytterligare inom sin tid. I ett av programmets avsnitt berättar Backis om sin barnlängtan.

– Jag längtar enormt mycket efter att få egna barn, det är väl just hela upplevelsen att veta att någon kommer säga ”pappa”. Det är nog helheten. Allt, säger han då.

Bonde Backis och Evelina

Följarna jublar – efter upptäckten i Bonde-Backis nya bild på Evelina

Mikael "Backis" Backstulid är flitig med att uppdatera och lägga ut bilder på sin kärlek på Instagram. Och varje gång möts han av följarnas jubel.

Under en ny bild på Evelina får vi nu se hur följarna uppmärksammar flera fina detaljer.

”Hon är ju så fin och ni har äktenskapstycke”, kommenterar bland annat en person.

”Hennes ögon strålade genom tv-rutan där på slutet, när hon förstod att det var ni. Underbart och inspirerande att se”, skriver en annan.

”Älskar hennes smilgropar!!!”, skriver en tredje.

All lycka till er!

Annons