Följarnas stora glädje efter Bonde-Backis barnlycka – nya bilden visar

Bonde-Backis

Bonde-Backis dröm om att hitta sin stora kärlek gick i uppfyllelse under förra årets säsong av Bonde söker fru.
Nu jublar följarna efter bondens nya bild på Instagram.
”Underbart!”, skriver bland annat en person.
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Flera av bönderna i förra årets säsong av Bonde söker fru gjorde starkt avtryck hos tittarna. En av dem var Mikael ”Backis” Backstulid som tog modet till sig för att söka kärleken i det omtyckta programmet.

Och visst gick hans dröm i uppfyllelse. Mikael blev nämligen kär i brevskrivaren Evelina och lyckligt nog var känslorna besvarade. Underbart!

Sedan dess har de varit ett par och idag bor de tillsammans på Mikaels gård. Evelinas flytt var ett gemensamt beslut då det annars hade varit för långt mellan dem. Så Evelina sa upp sin lägenhet och flyttade in på gården och verkar idag trivs som fisken i vattnet tillsammans med sin kärlek Backis och deras djur.

Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Se klippet här!

Bonde-Backis relation med Bonde söker fru-Susanna

Susanna Karlsson som medverkade i Bonde söker fru 2018 är faktiskt hela anledningen till varför Backis valde att söka till programmet från första början. De är nämligen goda vänner.

Och om vi ska tro på Susanna så passar Evelina och Backis perfekt för varandra. Något som hon vet då de brukar ha par-häng ihop.

För Hänt har Backis beskrivit Susannas sambo Hannes som sin egen bror.

– Hannes är världens finaste människa, han är som min egen bror. Jag skulle kunna ta en kula för honom, säger han och fortsätter:

– Susanna är också helt fantastisk, vi har klickat väldigt bra. Hon och jag har tagit jägarexamen ihop. Jag mer eller mindre bodde hemma hos dem när jag var singel, ensam och ledsen.

Magdalena Anderssons snuskiga ord inför alla – vågade draget

Följarnas stora glädje – efter Bonde-Backis barnlycka

I en tidigare intervju med Hänt har Backis berättat att han absolut ser barn i framtiden.

– Jag ser mycket glädje och kärlek och många upptäcktsresor. Vi har pratat om att vandra och att åka till Cap Verde och Island. Barn ser jag också. Förhoppningsvis blir det så, men man vet ju aldrig. Det är ingen självklarhet att man kan få barn.

Och visst syns det att Backis gillar barn! Det är nämligen något vi kan se på hans Instagram. Nu senast sågs han leka i en lekpark med sina syskonbarn. Han ser lika glad ut själv som man kan tänka sig att barnen såg ut.

Fördelen med att vara barnvakt åt sina syskonbarn är att jag också får leka i lekparken” skriver han under bilden.

Och i kommentarsfältet är det många som gläds över hans bild.

Underbart!” skriver bland annat en följare varpå en annan fyller i:

Härligt Backis, övning ger färdighet. Hihi när det blir din tur.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!