ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Backis om verkliga relationen till Susanna Karlsson

11 jan, 2022 
Lovisa Ström
AvOla Lagerström
Bonde-Backis & Susanna Karlsson
Mikael ”Backis” Backstulids och Susanna Karlsson är båda kända från Bonde söker fru.
Men nu avslöjar Mikael att de faktiskt känner varandra sedan innan.
– Vi har klickat väldigt bra, säger han till Hänt.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Det populära programmet Bonde söker fru har sänts i hela 14 säsonger och genom åren är det många som har hittat sin stora kärlek.

Några som varit med i programmet är bland annat Mikael ”Backis” Backstulids och Susanna Karlsson, och de båda fick mint sagt ett lyckligt slut. Backis med sin Evelina och Susanna med sin Hannes Haraldsson, som hon idag har sonen Tor med.

Men trots att Backis och Susanna var med i helt olika säsonger visar det sig att de faktiskt känner varandra. Nu berättar Backis för Hänt om deras verkliga relation.

Mikael ”Backis” Backstulids om framtidsplanerna med Evelina

Redan i sista avsnittet av Bonde söker fru fick tittarna reda på att Evelina i princip hade flyttat in på Backis gård. Och sedan dess har det bara gått framåt.

När Hänt var hemma hos dem för att göra reportage verkade de kärare än någonsin, och förväntansfullt pratade de om den gemensamma framtiden. Bland annat så fick de frågan om det vankas bröllop framöver.

Bonde-Backis med sin stora kärlek Evelina

– Jag har inte vågat fantisera och drömma om det, men det är väl samma sak där… Träffar man rätt och det känns bra, så varför inte? Det får väl bli en dunderbrakfest med våra nära och kära, svarade Evelina då varpå Mikael inflikade:

Annons

– Bröllop skulle vara helt underbart. Men vi tar en sak i taget. Nu har vi flyttat ihop, sedan får vad man se vad som händer när andan faller på. Vi väntar på att Hannes och Susanna ska gifta sig, så att vi kan bräcka dem.

Backis syftade då på Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson, men hur känner de egentligen varandra?

Backis om verkliga relationen till Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

För Hänt berättar han nu hur han, Susanna och Hannes känner varandra. Och det verkar som att relationen går långt tillbaka.

– Hannes är världens finaste människa, han är som min egen bror. Jag skulle kunna ta en kula för honom, säger han och fortsätter:

– Susanna är också helt fantastisk, vi har klickat väldigt bra. Hon och jag har tagit jägarexamen ihop. Jag mer eller mindre bodde hemma hos dem när jag var singel, ensam och ledsen.

Annons