LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli om planerna att flytta till Spanien

11 jan, 2022 
Johanna Alm
Charlotte Perrelli
Det går ingen nöd på Charlotte Perrelli när det kommer till boenden. Faktum är att hon har hus i både Stockholm, Åre och Marbella.
Nu avslöjar artisten att hon faktiskt funderar på att lämna landet helt.
Detta efter tuffa motgångarna.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Charlotte Perrelli, 47, är gift med entreprenören Anders Jensen, och tillsammans har de barnen Alvin och Adrian. Från sitt tidigare äktenskap med Nicola Perrelli har hon även sönerna Alessio och Angelo.

Charlotte slog igenom i Melodifestivalen med låten Tusen och en natt 1999. Samma år tog hon även hem vinsten i Eurovision song contest i Israel med den engelska versionen av samma låt.

Men pandemin har tagit hårt på schlagersångerskans karriär. Efter motgångarna planerar hon därför att lämna Sverige.

Charlotte Perrellis om att skaffa fler barn: ”Hade gärna skaffat ett barn till”

Charlotte har som tidigare nämnt fyra söner, men vägen dit var allt annan än enkel. Innan Charlotte och Anders fick yngsta sonen Alvin fick Charlotte nämligen missfall hela tio gånger - något som hon pratat väldigt öppet om.

Men trots allt som har hänt skrev Charlotte en ärlig text på sin blogg för ett tag sedan att hon fortfarande kan längta efter ett barn till.

Annons

”Det är sååå mysigt med dessa små barn som förgyller mitt liv. Hade graviditet 4 varit lättare och funkat snabbare hade jag gärna skaffat ett barn till. Men mynttecknet jag faktiskt att jag börjar bli för gammal,…. Och då tänker jag inte på mig själv i första hand utan på barnet. Ska jag vara 60 när det barnet är 10 år. Det känns inte riktigt rätt”, skrev hon då.

Schlagerdrottningen planerar att lämna landet – efter motgångarna

Pandemin har gjort att Charlotte tvingats ställa in konserter och gig den senaste tiden, och i en ny intervju med Expressen berättar hon att hon inte ser att det kommer bli någon större förbättring det här året.

Därför planerar hon att lämna Sverige för Spanien om det fortsätter i samma takt.

Charlotte och maken köpte nämligen deras drömhus i det exklusiva området El Madroñal, i Spanien för drygt två år sedan, och för sångaren verkar det vara ett alternativ om branschen inte drar igång igen.

Annons

– Frågan är om det över huvudtaget kommer att sparka i gång. Det ser inte jättelovande ut just nu, det ser lite tufft ut. Det är lite blankt papper, vad säger restriktionerna om sommaren? Finns det möjlighet för jobb eller kommer de att stänga ner mer?, berättar hon och fortsätter:

– Om de stänger ner mer så att man inte kan jobba så kommer jag åka till Spanien som jag ofta gör. Då kommer jag spela tennis och padel med barnen.

FOTO: Henrik Montgomery/TT

Annons