Mirka Norrström om dotterns epilepsi – genomgår EEG-undersökning

Mirka Norrström

Mirka Norrström befinner sig på sjukhus med en av sina döttrar.
Nu berättar hon om epilepsi-diagnosen och de tester som ska utföras.
”Ska göra EEG under fem dagar”, skriver Mirka.
503 Service Unavailable

Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström gjorde stort avtryck i tv-rutan med sin stora familj och ex-maken Peter Norrström. De fick 13 barn tillsammans men valde för ett par år sedan att gå skilda vägar. Sedan dess är Mirka ensamstående med större delen av barnen och har nyligen flyttat till ett nytt boende.

Nu berättar Mirka för sina följare att hon kommer att tillbringa ett par dagar på sjukhus med dottern.

Exklusivt
Bonde-Peja om otäcka olyckan med dottern Caroline

Mirka Norrström om året som varit: ”Jag hade inte överlevt”

År 2021 har inneburit många utmaningar för Mirka, hon tvingades bland annat att flytta och det tog ett bra tag innan hon hittade ett nytt boende.

Mirka letade i flera månader innan hon till slut fick tag på en rymlig lägenhet. Inför flytten bidrog följarna dessutom med bidrag till flyttstäd, något som gjorde henne rörd, berättade hon i en tidigare intervju med Hänt.

– Där kom mina följare in och stöttade och hjälpte. De ville swisha en slant för att jag skulle kunna ta in flyttstäd, tänk att jag slapp tänka på det. Jag hade aldrig haft råd att ta in något om det heller, säger hon.

Hon beskrev även år 2021 som dåligt och konstaterade att 2022 inte kan bli sämre i alla fall.

Hon inleder texten: ”Tänker inte summera året som varit och nästa kan knappast bli sämre i alla fall så lite hopp har jag för 2022. Jag hade inte överlevt om det inte varit för några få nära vänner och all pepp och kärlek från er.”

Hon fortsätter:

”Jag är så tacksam över hur för mig okända människor kan ge mera omtanke än en del av de som borde ha gjort det. Jag lämnar detta skitår bakom oss och går in i det nya året med ett öppet sinne och positivitet”

Mirka Norrströms dotter lider av epilepsi – är på sjukhus

Mirka Norrström berättar nu för följarna att hon befinner sig på sjukhus med dottern, som lider av epilepsi. Planen är att de ska vara där i fem dagar, förklarar Familjen annorlunda-profilen på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Dag 1 av 5 på sjukhuset, där hon ska ha EEG dygnet runt. Jag kommer mao åka jojo fram och tillbaka för att vara med henne så mycket jag kan. Imorgon börjar skolorna så det blir lite lättare att lösa”

Mirka Norrström uppdaterade sedan med en ny bild och förklarade att första natten har gått bra.

Vi önskar er lycka till!

Hänt har sökt Mirka Norrström för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrström singel igen – första orden om avslutade relationen

LÄS OCKSÅ: 13-barnsmamman Mirka Norrströms avslöjande om skilsmässan från Peter

FOTO: Instagram / Youtube

SENASTE NYTT!