Anji har så stora bröst att hon inte kan gå – fruktar det värsta

Anji Chalk

Anjia Chalk har så stora bröst att hon inte kan gå.
I perioder vägrar hon även att lämna hemmet.
– Jag måste spendera så sjukt mycket pengar, säger hon.
0:30

Efter reklamen: Sjuksköterskan började med Onlyfans – gömmer ballonger i bh:n

(0:30)

Slå på ljud

Anji Chalk, 22, har i flera år gått runt med en obeskrivlig smärta på grund av sina stora bröst. De är så stora att hon tvingas göra en specialbeställning från Polen för att få tag på rätt bh-storlek.

Hon har heller inte fått statligt stöd till att göra en bröstreduktion, då läkarna anser att det går att åtgärda problemet genom att gå ned i vikt. Det påverkar även henne ekonomiskt eftersom bh:n brukar gå sönder och hon tvingas köpa nya hela tiden.

– Jag måste spendera så sjukt mycket pengar på 'mormor-bh:s' från Polen. De billigaste kostar runt tusen kronor, säger Anja Chalk till The Mirror.

Anji Chalk

Anji Chalk, 22, upplever en obeskrivlig smärta på grund av sina stora bröst.

Facebook

”Lämnar aldrig hemmet”

Nyligen diagnosticerades hon med gigantomastia, vilket innebär att bröstvävnaden växer orimligt mycket. Enligt Anji väger brösten över tolv kilo och hon tvingas vandra runt med en gångstav för att hålla upp kroppen.

– Jag lämnar aldrig hemmet om jag verkligen inte måste handla, men jag ser alltid till att ta med mig min vandringsstav. Jag får sår och röda utslag under brösten, det är bara en sådan smärta och ibland kliar det så mycket att jag får blåmärken, säger hon.

Anji Chalk

Anji Chalk lämnar sällan hemmet och måste använda en vandringsstav för att ta sig fram.

Facebook

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Jag är väldigt orolig”

Anji Chalk upplever stora problem i vardagen och säger att folk brukar stöta in i henne hela tiden. Hon har även problem med sömnen och måste hela tiden se till att placera brösten rätt för att kunna ligga rätt.

I ren desperation försöker hon nu samla in 95 000 kronor för att få råd till en bröstoperation och förminska brösten. Annars vet hon inte hur livet kommer att bli.

– Jag är väldigt orolig att det ska bli någon permanent funktionsnedsättning på grund av brösten.

Anji Chalk

Anji Chalk försöker samla in pengar för att få råd med en operation.

Facebook

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!