LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så ska Helena Janebrink bo efter skilsmässan från Casper – nu flyttar hon

25 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Helena Janebrink och Casper
Efter Casper och Helena Janebrinks skilsmässa säljs nu ex-makarnas gemensamma lyxhus i Floda.
Och nu flyttar Helena till ett annat boende.
– Äntligen säger jag bara, berättar hon för Hänt.
Annons
Casper Janebrink om pinsamma missen på scenBrand logo
Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

Mycket har hänt på senaste runt Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52. Tidigare i år meddelade han och hustrun Helena Janebrink, 44, att de går skilda vägar efter 23 år.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skrev Casper i ett inlägg på Instagram.

Inte långt efter att makarna annonserat sin skilsmässa kom den stora nyheten – Casper ska bli pappa igen. Denna gången med flickvännen Therese Andersson, 33. Paret träffades på ett gym i Partille och väntas bli föräldrar i september.

Ex-makarna säljer huset efter skilsmässan

Tidigare bodde paret i Casper Janebrinks barndomshem, en villa i Partille. Men sedan 2017 har Casper och Helena bott i ett hus i Floda, som de köpte för 7,5 miljoner. I en intervju med Expressens Leva & Bo berättade Casper om huset.

Annons

– Jag bor i ett litet villaområde som ligger i utkanten av Floda. Baksidan av villan vetter åt skogen där jag ofta tar en sväng med hundarna. Huset är på kanske 175 kvadrat med ett attefallshus mot gatan.

I slutet på februari 2022 såldes huset på 170 kvadrat för 9,5 miljoner och ex-makarna har alltså gjort en vinst på två miljoner kronor. Inte illa!

Så ska Helena Janebrink bo efter skilsmässan

Efter skilsmässan har Helena och Casper bott kvar i huset tillsammans, men för Hänt avslöjar hon att hennes flyttlass går i juni.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, berättar Helena för Hänt.

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons