Så bor Casper Janebrink efter skilsmässan – visar upp nya livet

Casper och Helena

Tidigare i år meddelande dansbandsstjärnan Casper Janebrink att han och hustrun Helena skiljer sig efter 20 år som gifta.
Men var bor Arvingarna-profilen efter separationen egentligen? Nya bilderna visar!
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek
16:09

Efter reklamen: Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

(16:09)

Slå på ljud

Det var i mitten av februari som dansbandskungen och Arvingarnas frontman Casper Janebrink gick ut offentligt och meddelade att han och hustrun Helena Janebrink skiljer sig. De hade levt i över 20 år tillsammans och har även två barn.

”Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”

Sedan dess har Casper Janebrink haft fullt upp, bland annat har han tillsammans med Arvingarna blivit invalda i Melodifestivalens Hall of fame och syntes uppträda på tävlingens semifinal. Dessutom är Casper aktuell med krogshowen I love Arvingarna.

Därför tror tittarna att Helena vinner Sveriges mästerkock

Casper Janebrink om skilsmässan: ”Alltid tråkigt...”

När Hänt träffade artisten i början av mars berättade han om skilsmässan med Helena. Casper förklarade att han mådde bra trots omständigheterna.

– Jag mår bra. Det är alltid tråkigt med skilsmässa såklart. Många som blir drabbade, framförallt min familj, att man ska dela på sig. Men ibland är det bättre att man går isär än att vara kvar i ett förhållande, säger han och fortsätter:

– Vi valde tillsammans att detta var det bästa sättet för oss att leva vidare helt enkelt. Jag tyckte att jag och Helena fick väldigt bra feedback på det vi skrev på Instagram. Det bästa vi har gjort tror jag ändå, annars spekuleras det för mycket liksom.

Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showen

Se klippet här!

Så bor Casper Janebrink efter skilsmässan från Helena

Casper och Helena har sedan 2017 bott i ett hus i Floda. Tidigare bodde de i Casper Janebrinks barndomshem, en villa i Partille. I en intervju med Expressens Leva & Bo berättade Casper om huset.

– Jag bor i ett litet villaområde som ligger i utkanten av Floda. Baksidan av villan vetter åt skogen där jag ofta tar en sväng med hundarna. Huset är på kanske 175 kvadrat med ett attefallshus mot gatan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper är även flitig på sociala medier och har synts skymta med ett nytt inköp till huset. Vad det går att döma från Instagram så ser han alltså ut att bo kvar i villan. Det är dock oklart om han och Helena bor varannan vecka i huset, eller om det bara är en av dem som ska bo kvar där efter separationen. Ex-makarna är båda skrivna på adressen i skrivande stund.

”Nu har jag fått hem min nya Vinkyl”, skriver Casper Janebrink till bilden.

Casper med sina hundar i solen.

Hänt har sökt Helena Janebrink för en kommentar.

FOTO: Instagram / Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!