Därför tror tittarna att Helena vinner Sveriges mästerkock – se detaljen

Helena Sveriges mästerkock

Sveriges mästerkock närmar sig sitt slut och nu står det mellan fyra deltagare.
Men tittarna har anledning att misstänka att det är Helena som vinner, eller i alla fall står i en final.
Detta efter TV4:s miss i början av programmet.
0:24

Efter reklamen: Sveriges mästerkock-Helena Ekmans ord till Mischa Billing: ”Jag köper”

(0:24)

Slå på ljud

I Sveriges Mästerkock får man följa ett gäng amatörkockar som tar sitt intresse till nästa nivå och får möjlighet att laga mat i tv på en mer avancerad nivå.

Årets upplaga av programmet börjar närma sig sitt slut och de som är kvar och tävlar är Adam Thulin, Helena Ekman, Jimmy Guo och Sebastian Jogér. En person som har gjort stort intryck under säsongen är Helena, som många nu tror vinner hela tävlingen, på grund av en händelse som inträffade för två månader sedan.

Nya beskedet om 109-åriga Dagny – efter tystnaden

Helena var med i Nyhetsmorgon i januari – tittarna rasade

Sveriges mästerkock drog igång i januari och TV4 valde i samband med premiären att ha med deltagaren Helena Ekman i Nyhetsmorgon för att laga mat.

Detta uppskattades inte av tittarna, då de ansåg att det är för avslöjande att ha med en deltagare i ett program som Nyhetsmorgon. Flera förstod redan då att Helena kommer gå långt, vilket hon nu dessutom har gjort.

Flera uttryckte sitt missnöje bland hundratals kommentarer – som TV4 valde att inte svara på.

”Jag förstår inte heller varför hon var med på Nyhetsmorgon och lagade mat? Ska alla som blir uttagna till Gävle få vara med i Nyhetsmorgon? Det här är bara jättekonstigt??!!”, skriver en följare.

”Nu vet vi ju redan att denna Helena kommer att få fortsätta tävla/eller är med i tävlingen. Ni förstör ju tävlingen/programmet! Så trist med upplägget .... Kommer alla som är med programmet att komma till er? Fattar inte.”

”Instämmer i kritiken mot att en deltagare från Sveriges mästerkock lagar mat på Nyhetsmorgon innan ens att tävlingen är avgjord. Tyvärr blir min undring, känner hon någon på TV4?”, hälsar en tredje person.

Här vinner Eric Gadd ”Sveriges Mästerkock VIP” – Se klippet

Se klippet här!

Tittarnas frågor – tror att Helena vinner efter TV4:s miss: ”Eller”

Flera tittare uttryckte i samma inlägg att Helena kanske till och med vinner. Detaljen om att hon ställde upp i Nyhetsmorgon har gjort att de börjar undra om hon kanske kommer stå i en final.

Programmet har ju precis börjat, har hon vunnit eller kommer alla vara med på TV4 ? Dåligt om det nu är så, behöver man inte titta mer på programmet”.

”Så dåligt av er att ha med henne? Kommer hon vinna? Är detta en skräll utan like”, skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Helena i Sveriges mästerkock

Helena i Sveriges mästerkock, hon har nu tagit sig topp 4.

FOTO: TV4

Sveriges mästerkock sänds varje onsdag på TV4 och TV4play klockan 20:00.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!