ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink flyttar – så många miljoner får han för lyxvillan

02 maj, 2022 
AvFelicia Hovryd
Casper Janebrink, Helena Janebrink
Casper och Helena Janebrink hade varit tillsammans i över 20 år när de meddelade att de valt att gå skilda vägar.
Nu säljer ex-makarna huset i Floda efter skilsmässan.
Se alla bilder här och få reda på vad slutpriset landade på!
Annons
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Det var i mitten av februari som dansbandskungen, tillika Arvingarnas frontman, Casper Janebrink gick ut offentligt och meddelade att han och hustrun Helena Janebrink skiljer sig.

”Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skriver Casper på Instagram.

Paret hade varit tillsammans i över 20 år och har barnen Alice Janebrink, 18, och Felix Janebrink, 15, ihop.

Annons

Helena Janebrinks starka ord om skilsmässan från Casper

Trots skilsmässobeslutet har Helena och Casper bott under samma tak, nämligen i den arkitektritade lyxvillan som ligger i utkanten av Floda, några mil utanför Göteborg.

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör, berättar Helena för Hänt och avslöjar att hennes flyttlass går i juni.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara.

Ex-makarna säljer huset efter skilsmässan

Tidigare bodde paret i Casper Janebrinks barndomshem, en villa i Partille. Sedan 2017 har Casper och Helena bott i huset i Floda, som de köpte för 7,5 miljoner. I slutet på februari 2022 såldes huset på 170 kvadrat för 9,5 miljoner och ex-makarna har alltså gjort en vinst på två miljoner kronor. Inte illa!

Annons

Se bilderna här!

FOTO: Privat
FOTO: Privat
Annons
FOTO: Privat
FOTO: Privat
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Privat

Annons