Casper Janebrink flyttar – så många miljoner får han för lyxvillan

Casper Janebrink, Helena Janebrink
Exklusivt

Casper och Helena Janebrink hade varit tillsammans i över 20 år när de meddelade att de valt att gå skilda vägar.
Nu säljer ex-makarna huset i Floda efter skilsmässan.
Se alla bilder här och få reda på vad slutpriset landade på!
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Det var i mitten av februari som dansbandskungen, tillika Arvingarnas frontman, Casper Janebrink gick ut offentligt och meddelade att han och hustrun Helena Janebrink skiljer sig.

”Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skriver Casper på Instagram.

Paret hade varit tillsammans i över 20 år och har barnen Alice Janebrink, 18, och Felix Janebrink, 15, ihop.

PT-Fia visar upp Tareqs relation till hennes 3-åriga dotter

Helena Janebrinks starka ord om skilsmässan från Casper

Trots skilsmässobeslutet har Helena och Casper bott under samma tak, nämligen i den arkitektritade lyxvillan som ligger i utkanten av Floda, några mil utanför Göteborg.

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör, berättar Helena för Hänt och avslöjar att hennes flyttlass går i juni.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara.

Mattias besvikelse på produktionen efter örådet: "Skittråkigt"

Se klippet här!

Ex-makarna säljer huset efter skilsmässan

Tidigare bodde paret i Casper Janebrinks barndomshem, en villa i Partille. Sedan 2017 har Casper och Helena bott i huset i Floda, som de köpte för 7,5 miljoner. I slutet på februari 2022 såldes huset på 170 kvadrat för 9,5 miljoner och ex-makarna har alltså gjort en vinst på två miljoner kronor. Inte illa!

Se bilderna här!

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Karin Törnblom/TT, Privat

SENASTE NYTT!