LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Tareq Taylors verkliga relation till Sofia Ståhls 3-åriga dotter avslöjad

02 maj, 2022 
Sofia Sundqvist
Tareq Taylor Sofia Ståhl
Sofia ”PT-Fia” Ståhl kilar stadigt med programledaren Tareq Taylor. Nu visar hon upp hur relationen är mellan sin 3-åriga dotter och kändiskocken.
Annons
Tareq Taylors okända namnbyteBrand logo
Tareq Taylors okända namnbyte

Kärleken spirar mellan träningsprofilen Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 35, och tv-kocken Tareq Taylor. Redan i december 2021 avslöjade Hänt att de två var ett par, något som Tareq själv gick ut och bekräftade efter en tid.

Träningsprofilen Sofia Ståhl var något mer avvaktande med att uttala sig om sin relationen med kändiskocken, men nyligen gick även hon ut och bekräftade ryktet i sin podcast Ofiltrerat.

– Min kille berättade att han är kär i mig och det är alltid trevligt. Det var så fint. Det har spekulerats och frågats en del, men vi har velat chilla en del, berättade Sofia Ståhl.

Tareq Taylors lycka med dottern: ”Största gåvan som finns”

Under hösten 2021 lämnade Tareq Taylor och hustrun Kristina Taylor, 52, in en skilsmässoansökan. De forna paret hade då varit gifta i 26 år. Tillsammans är de föräldrar till dottern Ellen, 18, och Tareq har tidigare berättat till Hänt om vad som är det bästa med sin roll som pappa:

Annons

– Det tycker jag är att se sina barn utvecklas till egna personligheter. Och kunna ge de redskap som de behöver för att utvecklas. Den här tanken om att barnen är en tillhörighet, att man äger sitt barn den är konstig. Det gör man inte, man äger inget annat liv, säger Tareq och fortsätter:

– Och när man inser det och ser att ens barn faktiskt väljer att ta in en som en person i sina liv. Nu är min dotter 18 och vi har en jättefin kontakt. När hon väljer att plocka in mig och hålla kontakt med mig som hon gör. Det är den största gåvan som finns. Det är helt fantastiskt.

Tareq Taylor Ellen
Tareq Taylor och dottern Ellen.

Tareqs relation till sitt bonusbarn

Sofia Ståhl är mamma till dottern Edith, 3. I en tidigare intervju med Hänt har Tareq fått frågan ifall han och Sofia planerar att skaffa gemensamma barn:

Annons

– Nej, man kan alltid gå och fantisera när man är ung om att jag ska ha ett helt fotbollslag. Men när man får sitt barn så blir det ens allt. Det har ingen betydelse om man har ett barn eller om man har flera tror jag. Jag har aldrig önskat något annat än Ellen, hon är underbar, säger Tareq till Hänt.

Tareq Taylora

Paret verkar i alla fall just nu nöjda med tillvaron i familjen. På Instagram visar Sofia Ståhl upp relationen mellan sin nya kärlek och dottern Edith, och deras liv tillsammans verkar minst sagt ljuvligt!

Tareq Taylor Sofia Sthål

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons