LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

PT-Fias glädje efter kärlekslyckan med Tareq: ”Om allt går som det ska”

20 apr, 2022 
Sofia
Sofia ”PT-Fia” Ståhl och Tareq Taylor har bekräftat att de är ett par.
Men nu, ett par veckor senare, kommer Sofia med en stor nyhet efter den blomstrande kärlekslyckan.
”Om allt går som det ska”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons
David Lagercrantz om relationen till Carola Häggkvist efter Stjärnorna på slottetBrand logo
David Lagercrantz om relationen till Carola Häggkvist efter Stjärnorna på slottet

Sofia ”PT-Fia” Ståhl och kocken samt tv-personligheten Tareq Taylor är ett par, något Hänt var först med att avslöja redan i december 2021.

För ett par veckor sedan bekräftade de relationen för första gången och har sedan dess överösts med kärlek. Och visst blomstrar kärleken.... För nu visar Sofia upp den stora nyheten för karriären!

PT-Fia om starka känslorna för Tareq Taylor: ”Det var så fint”

PT-Fia driver sedan flera år tillbaka en populär podcast med namn Ofiltrerat. Där berättade hon nyligen om kärlekslyckan med Tareq.

– Min kille berättade att han är kär i mig och det är alltid trevligt. Det var så fint. Det har spekulerats och frågats en del, men vi har velat chilla en del, säger PT-Fia.

Annons

Hon beskrev bland annat hur Tareq har en form av effekt på henne.

– Han har någon slags effekt på en, så jag blir dum i huvudet. Han är så jävla fin den människan, fyfan alltså. Sexig också, säger PT-Fia vidare.

Även Tareq själv har beskrivit PT-Fia som genuin och fin.

– Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, har Tareq Taylor tidigare berättat för Aftonbladet.

PT-Fias glädje efter kärlekslyckan: ”Om allt går som det ska”

Det är i ett inlägg på Instagram som PT-Fia berättar den stora nyheten att hon skriver sin tredje bok – något som får följarna att jubla!

Annons

”Nyhet! Nu måste jag säga det! Jag skriver min tredje bok!!! Halloj!! Började skriva boken om utmattning men den får vänta lite till, den här nya boken behövde födas fram först. Hela processen började med en lunch med min förläggare Cilla i januari och sedan dess har allt gått undan.”, skriver PT-Fia under bilden.

Hon fortsätter:

”Om allt går som det ska släpps boken innan året är slut och jag lämnar manus om en vecka. Den här skiljer sig från mina tidigare och är en ren textbok vilket är utmanande, utvecklande och rent ut sagt svinkul!”

Stort grattis till boken PT-Fia!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet / Janne Danielsson JAD

Annons