ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tareq Taylors nya barnbesked efter kärlekslyckan med Sofia Ståhl

31 mar, 2022 
Tareq Taylor och Sofia Ståhl
Kärleken blomstrar mellan Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl.
För Hänt berättar nu Tareq om sina tankar kring att utöka familjen och skaffa fler barn.
– Man kan alltid gå och fantisera, säger han till Hänt.
Annons
David Lagercrantz om relationen till Carola Häggkvist efter Stjärnorna på slottetBrand logo
David Lagercrantz om relationen till Carola Häggkvist efter Stjärnorna på slottet

Tareq Taylors stora lycka med 18-åriga dottern Ellen

Strax innan den nya romansen uppdagades hade Taylor och tidigare hustrun Kristina Taylor, 52, lämnat in en skilsmässoansökan. Vid tidpunkten hade makarna varit gifta i 26 år. Tillsammans har de dottern Ellen, 18. I en intervju med Hänt berättar nu Tareq vad som är det bästa med att få ta sig an papparollen.

– Det tycker jag är att se sina barn utvecklas till egna personligheter. Och kunna ge de redskap som de behöver för att utvecklas. Den här tanken om att barnen är en tillhörighet, att man äger sitt barn den är konstig. Det gör man inte, man äger inget annat liv, säger Tareq och fortsätter:

Annons

– Och när man inser det och ser att ens barn faktiskt väljer att ta in en som en person i sina liv. Nu är min dotter 18 och vi har en jättefin kontakt. När hon väljer att plocka in mig och hålla kontakt med mig som hon gör. Det är den största gåvan som finns. Det är helt fantastiskt.

Barnbeskedet efter kärlekslyckan med 19 år yngre Sofia Ståhl

Även Tareqs nya flickvän Sofia Ståhl har barn sedan en tidigare relation, dottern Edith, 3. Men hur ser tankarna kring att skaffa fler barn ut nu när kärlekslyckan slagit till? För Hänt berättar nu Tareq om vad han känner kring att få fler barn.

Hade du eller har du någon önskan om fler barn?

– Nej, man kan alltid gå och fantisera när man är ung om att jag ska ha ett helt fotbollslag. Men när man får sitt barn så blir det ens allt. Det har ingen betydelse om man har ett barn eller om man har flera tror jag. Jag har aldrig önskat något annat än Ellen, hon är underbar, säger Tareq till Hänt.

Även Sofia har tidigare skrivit på sin blogg om frågan gällande huruvida hon känner kring att skaffa syskon till Edith.

”Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte”.

FOTO: Janne Danielsson/TT/Karin Törnblom/TT

Annons