Bonde-paret avslöjar ovanliga bebisnamnet – så ska flickan heta

BONDE-LISA OCH PONTUS

Bonde-paret Lisa och Pontus välkomnade nyligen en flicka till världen.
Nu avslöjar de vad hennes ovanliga namn är.
Tittarna rasar efter oansvariga händelsen i "Bonde söker fru" – Se klippet här
0:60

Efter reklamen: Tittarna rasar efter oansvariga händelsen i "Bonde söker fru" – Se klippet här

(0:60)

Slå på ljud

Lisa Lindvall,33, och skogs- och spannmålsbonden Pontus Mikaelsson,37, blev ett par efter en händelserik säsong av Bonde söker fru 2020.

I höstas avslöjade paret att de väntar barn tillsammans genom att posta bilder på Instagram. På bilderna står paret på en åker och det var även en bild på en sparkdräkt bredvid ultraljudsbilden.

”Till våren kommer drängen eller pigan! Vi sår inte bara spannmål i Dalvik”, skrev Pontus under sitt inlägg.

Lisa skrev med glimten i ögat:

”Här växer mer än bara spannmål. I somras såddes nämligen ett av de finaste frön som finns här ute i Dalvik, och lagom till våren får vi äntligen träffa vårt lilla mirakel. Som vi längtar efter dig, vårt lilla gryn.”

Det skulle bebisen heta efter mammans största craving

Innan födseln gjorde Lisa en intervju med tidningen Mama. Då sa hon vad hon inte tänkte ge upp, bara för att hon blir mamma.

– Jag är så förberedd på att livet kommer se helt annorlunda ut när bebis kommer, och jag kommer vara 100 procent mamma i första hand med allt vad det innebär. Jag har inget som jag direkt upplever kan bli åsidosatt helt och som dessutom är väldigt viktigt för mig. Det enda jag hoppas kunna börja med så snart det finns tid och känns bra är tennisen. Den kommer jag sakna nu under graviditeten.

Hon svarade även då vad bebisen skulle heta, efter hennes dåvarande största gravid-craving.

– Tråkigt nog har jag faktiskt inga cravings alls, vilket känns som att jag blivit lite snuvad på upplevelsen kring cravings faktiskt, haha. Däremot har jag börjat dricka blodapelsinjuice på morgonen. Så bebis skulle få namnet Juice då, kanske?

Så heter Bonde-parets bebis – ovanliga namnet

Tidigare i mars kom äntligen den efterlängtade bebisen till världen. Nu avslöjar paret vad flickan heter – vilket är ett minst sagt ovanligt namn.

”Iselin Mikaelsson. Vår dröm, vår kärlek, vår prinsessa. Så älskad från första stund”, skriver Lisa.

FOTO: INSTAGRAM/PRIVAT

FRÅN FÖRSTASIDAN