Bonde söker fru-Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson har fått barn

Lisa och Pontus har fått barn

Bebislycka!
Bonde söker fru-paret Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson har blivit föräldrar för fösta gången.
Nu berättar de om den stora lyckan och avslöjar bebisens kön.
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

Slå på ljud

Lisa Lindvall, 33, och Pontus Mikaelsson, 37, fann varandra i Bonde söker fru år 2020. Men vägen till Pontus hjärta var inte helt enkel, i slutvalet valde Pontus nämligen deltagren Emmy Ohlsson men ångrade sig sedan och inledde en relation med bortvalda Lisa Lindvall.

Och nu har det blivit ännu en bebislycka tack vare Bonde söker fru! Lisa och Pontus har nämligen blivit föräldrar – två år efter inspelningen.

Lisa Lindvalls gravidavslöjande: ”Växer mer än bara spannmål”

Det var hösten 2021 som Lisa Lindvall avslöjade på Instagram att hon och Pontus väntade barn tillsammans. Till en romantisk och lantligt bild valde hon att berätta den underbara nyheten.

”Här växer mer än bara spannmål. I somras såddes nämligen ett av de finaste frön som finns här ute i Dalvik, och lagom till våren får vi äntligen träffa vårt lilla mirakel. Som vi längtar efter dig, vårt lilla gryn”, skrev Lisa då.

Lisa och Pontus har fått barn – blev en liten flicka: ”Prinsessa”

Lisa och Pontus valde att inte ta reda på könet men nu är bebisen äntligen här och paret avslöjar att det är en liten flicka. Lisa skriver även att förlossningen var traumatisk men att de alla mår bra.

Nu är hon här. Igår på BF-dagen, vårdagjämningen, kom vår fina prinsessa till världen. Trots den traumatiska förlossningen så mår vi alla bra. Nu tar vi igen oss på BB i några dagar innan vi åker hem.”, skriver Lisa under bilden på henne och bebisen.

Paret gratuleras nu i kommentarerna av följarna.

”Stort grattis till er, så fin liten sessa.”, skriver en person i en kommentar.

Men åh, stort Grattis till er”, skriver en annan.

Stort Grattis! Så fin hon är!”, hälsar en tredje person.

”Åh vad gullig bebis och grattis till er båda till en prinsessa”, skriver en fjärde person.

Lisa Lindvalls egna ord om bebislyckan: ”Medtagna”

Nu berättar Lisa för Hänt om den stora bebislyckan och glädjen. Trots den tuffa förlossningen och tröttheten så mår de efter omständigheterna bra.

”Vi mår, efter omständigheterna, väldigt bra just nu. Lite medtagna fortfarande men vi piggnar på oss för varje timme. Pontus hälsar! Kram”, skriver Lisa i ett meddelande till Hänt.

Stort grattis till bebisen!

FOTO: TV4, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN