Emmy Ohlsson om Pontus Mikaelsson och Lisa Lindvalls graviditet

Emmy om Pontus och Lisa i Bonde söker fru
Exklusivt

Emmy Ohlsson var den som i förra årets Bonde söker fru blev vald av Pontus Mikaelsson. Men tvärt ångrade han sig och valde Lisa Lindvall – som han nu väntar barn med. Vad tycker Emmy om allt?
Nu berättar hon för Hänt.
Slå på ljud

Inför det näst sista avsnittet av förra årets Bonde söker fru bjöds det både på en helvändning och drama. Det som ingen trodde skulle ske hände från ingenstans. Bonden Pontus Mikaelssons slutval föll på Emmy Ohlsson och allt verkade frid och fröjd. Men plötsligt meddelade bonden att han ångrat sig och valt fel tjej.

I programmet sa Pontus att han inte kunde sluta tänka på Lisa Lindvall som han bara en stund tidigare hade valt bort. Han meddelade därav till Emmy att det var Lisa han ville ha. Idag bor de ihop och väntar barn tillsammans. Men vad gör Emmy idag och vad tycker hon om att Pontus och Lisa nu väntar tillökning?

Exklusivt
Doktor Mikaels uttalande väcker stor ilska: ”Skrämmande”

Emmy Ohlsson är fortfarande singel efter Bonde söker fru 2020

När Hänt når Emmy berättar hon att ett kärleksliv inte existerar för hennes del.

– Den är obefintlig, kan jag säga dig, säger hon och fortsätter:

– Jag vet inte om det är mitt eget fel eller hur det nu är. Jag har jobbat mycket, försökt ställa upp på alla olika områden inom vården för att få allt att gå runt. Sedan har jag köpt hus, så det har varit mycket med det, att få iordning det. Klart det tar mycket tid och ork av en själv.

Är du redo att dejta?

– Det är klart att jag vill träffa någon, men jag känner att, det som jag fått till mig har inte känts seriöst, och då vill jag inte lägga tid på det.

Emmy Ohlsson om Pontus Mikaelsson och Lisa Lindvalls gravidlycka

Emmy följer inte årets Bonde söker fru och berättar att det är lite känsligt att se reklamen.

– Det kanske skär lite i hjärtat när man ser all reklam och programmet har börjat igen. Men man minns ju även de roliga stunderna som var i programmet, och alla man fick lära känna, säger hon och tillägger:

– Sedan hade jag önskat att mitt liv inte såg ut som det gjorde innan, men tyvärr gör det ju det.

Hur var det att läsa att Pontus och Lisa ska ha barn nu?

– Jag kan väl säga att jag blev lite paff. Han sa att han inte skulle ha några barn, om jag minns rätt, inom en snar framtid. Det är väl klart att det är en tomhetskänsla för mig också, att jag inte är där, men jag är glad för deras skull. Jag hoppas att jag själv snart är där. Jag är snart 35 och jag vill ha min familj nu. Det är något som jag tyckt saknats väldigt länge och det är klart att det tar på en.

Lisa och Pontus väntar nu sitt första barn tillsammans.

FOTO: Instagram

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Alexander Silverberg i Bonde söker fru 2021

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Linda Lindorff vid brevutdelningen i Bonde söker fru 2021

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!