Så valde bönderna i slutvalen i Bonde söker fru 2020

Bonde söker fru 2020 slutvalen

FOTO: TV4
Bonde söker fru 2020 är över och slutvalen är gjorda.
Men vilka blev de lyckliga som bönderna valde att fortsätta dejta?
Slå på ljud

Det har varit en mysig höst för tv-tittarna som haft möjlighet att följa böndernas sökande efter stora kärleken i Bonde söker fru 2020.

Men hur gick egentligen slutvalen? Vilka valde bönderna tillslut att fortsätta dejta?

Pontus val med känslor för två tjejer

Skogs- och spannmålsbonden Pontus, 35, från Dalvik har haft en spännande resa i Bonde söker fru. Ja, det har verkligen varit en riktig bergochdalbana.

Pontus i Bonde söker fru

Pontus i Bonde söker fru.

FOTO: TV4

I slutskedet hade Pontus känslor för båda tjejerna som var kvar. Det stod tillslut mellan Emmy, 32, och Lisa, 31. Pontus valde den tjej han kände lite extra för, vilket blev Emmy.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så valde Patrik Fernlund

Skogsbonden Patrik Fernlund, 32, från Kråksjö har haft en turbulent resa. Innan slutvalet skulle äga rum så valde Patrik att skicka hem brevskrivaren Einar, då han inte kände några pirriga känslor för honom. Detta i sin tur resulterade till att endast Pontus, 25, var kvar på gården.

Men Patrik kände inte 100 procent där heller. Utan efter någon dag fick även Pontus lämna gården, så Patrik fick tid att tänka. När de väl återförenades en tid senare så konstaterade de att gnistan inte fanns där och att de skulle fortsätta som vänner. Det blev alltså ingen kärlekslycka för Patrik – men han kommer såklart inte sluta hoppas på att kärleken en dag dyker upp!

Patrik i Bonde söker fru 2020

Bonden Patrik.

FOTO: TV4

Mats slutval med dubbla känslor

Hästbonden och hovslagaren Mats, 54, gick in i slutvalsdagen med dubbla känslor. Kvar på gården hade han två kvinnor som han tyckte mycket om – Johanna, 53, och Ann-Louise, 56.

In i det sista hoppades Ann-Louise att hon skulle få bli den som fick fortsätta dejta Mats. Men så blev det inte. Johanna blev den lyckliga som norpade Mats hjärta.

Johanna och Mats i Bonde söker fru 2020

Mats valde Johanna.

FOTO: TV4

Erik Parai Arnessons slutval

Köttbonden och klövvårdaren Erik Parai Arnessons, 25, från Skruv har inte heller haft en enkel resa i Bonde söker fru. Bonden bjöd fyra tjejer till gården, men efter en kort tid – innan val – så lämnade två av brevskrivarna självmant.

Kvar blev tillslut Julia Syrén, 26, och Emma, 22. Men vem den lyckliga blir av de två får tittarna vänta ytterligare en vecka för att få se!

Erik Parai Arnesson i Bonde söker fru 2020

Erik Parai Arnesson i Bonde söker fru 2020.

FOTO: TV4

Bonde söker fru sänds på onsdagar på klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

LÄS OCKSÅ: Därför valde Bonde söker fru-Erik Parai Arnessons brevskrivare Julia Syrén att stanna

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Mats Thomsson om relationen till sonen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!