TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Mats Thomsson om relationen till sonen

25 nov, 2020 
Mats Thomsson
Mats Thomson söker kärleken i Bonde söker fru.
Nu berättar han för Hänt om relationen till sin son.
– Vi pratar nästan dagligen, säger han.
Annons
Fem snabba med Mats Thomsson från Bonde söker fruBrand logo
Fem snabba med Mats Thomsson från Bonde söker fru

Mats Thomssons jakt på kärleken fortsätter i Bonde söker fru. När man ser Gotlandsbonden i programmet är det lätt att tro att han tillbringat hela livet på ön. Så är det inte.

– Jag har bott 25 år i Skåne, och totalt 33 år på fastlandet, säger han i en intervju med Hänt.

Innan han var med i Bonde söker fru hade han naturligtvis andra förhållanden. Mats Thomsson berättar att han ”inte var jättesnabb i starten” och träffade sin första partner som 20-åring. De håll ihop i ungefär sju år.

– Sen blev jag tillsammans med en tjej som är mor till min son. Vi var tillsammans i 14-15 år, säger han.

Mats Thomsson om relationen till sonen

Sonen flyttade inte med Mats Thomsson till Gotland, berättar hästbonden och hovslagaren. Men de har trots avståndet en fin relation.

– I dag har vi en bra relation, även om han bor kvar i Skåne. Han valde det. Det är en av anledningarna till att jag var kvar så länge i Skåne, säger Mats Thomsson och tillägger:

Annons

– Jag har ju längtat tillbaka till Gotland i minst tio år, men det har aldrig passat in i livets pussel. Och en av anledningarna är att jag vill finnas där för min grabb, och inte bryta upp honom från sina kompisar.

Sonens reaktion på Mats medverkan i Bonde söker fru

Till sist stod stjärnorna rätt, och Mats Thomsson kunde flytta tillbaka till sitt Gotland där han nu alltså har en gård.

– När han fyllde 18 och kunde stå på egna ben så blev det att jag tog det här steget – tillsammans med honom. Vi snackade om det och jag skulle säga att vi har en bra relation i dag, och pratar nästa dagligen. Han är väldigt öppen med sitt och delar med sig och ringer och ber om råd. säger Mats Thomsson och fortsätter:

– Och jag försöker dela med mig av mina erfarenheter så att han slipper att gå flera år för att komma på det. Men han behöver ju sina erfarenheter så att han kan lära sig av dem, men om jag kan dela med mig så försöker jag göra det.

Vad tycker han om att du är med i Bonde söker fru?

– Han skrattar åt det, säger Mats Thomsson och skrattar han också.

FOTO: TV4

Annons