Gravida Lisa Lindvall i tårar efter situationen med Pontus Mikaelsson

BONDE SÖKER FRU, PONTUS MIKAELSSON, LISA LINDVALL

Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson fann varandra i Bonde söker fru 2020 efter en dramatisk vändning från Pontus håll. Nu väntar de barn ihop men det är en händelse med Pontus som gör Lisa gråtfärdig.
”Svårt att hålla tårarna i styr”, skriver hon på Instagram.
Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”
Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru är avgjord och det slutade med kärlek på alla gårdarna runtom i landet. Även om det blivit en aning dramatiskt på vissa håll och kanter.

I förra årets säsong fanns det också en del dramatiska scener och bonden Pontus Mikaelssons, 36, resa i programmet blev minst sagt turbulent.

När Pontus skulle göra sitt allra sista val stod det mellan de två tjejerna Emmy Ohlsson, 33, och Lisa Lindvall, 32. Pontus bestämde sig då för att det var Emmy som han skulle välja och sagt och gjort så skickade han hem Lisa.

Men i avsnittet därefter skedde något högst ovanligt för programmet. Pontus hade nämligen ändrat sig, och fick helt enkelt berätta för Emmy att han inte längre ville träffa henne.

Filips och Ellinors stora lycka – nya bilderna visar

Pontus kärlekssaga med Lisa – väntar barn ihop

Istället ringde Pontus till Lisa och berättade att han tänkt till och frågade om hon kunde tänka sig att ta upp kontakten. Och så blev det och nu kan paret minst sagt bevisa att kärleken mellan dem har hållit: nu när de ska bli föräldrar!

Det var i oktober som Lisa och Pontus kunde gå ut med den glada nyheten. I ett inlägg på Instagram delade paret med sig av den stora bebislyckan.

”Här växer mer än bara spannmål. I somras såddes nämligen ett av de finaste frön som finns här ute i Dalvik, och lagom till våren får vi äntligen träffa vårt lilla mirakel. Som vi längtar efter dig, vårt lilla gryn”, skrev Lisa då.

Och förra veckan fick även Bonde söker fru-tittarna ta del av lyckan. Det var i Bonde söker fru-programmet "Vad hände sen?" som programledaren Linda Lindorff, 49, åker runt till bonde-paren och kollar läget.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lisa Lindvall i tårar efter händelsen med Pontus Mikaelsson

När hon kom hem till Pontus och Lisa i Dalvik fick hon sig en riktig chock när paret berättade att de väntar barn.

– Va? Nej! Va? Är det sant?, utbrast Linda i programmet följt av ett glädjeskrik.

När Lisa såg programmet på tv var det som att hon bröt ihop av all lycka hon känner för Pontus. Nu förklarar hon situationen:

”Nej men alltså jag finner inga ord som kan beskriva kärleken jag känner för den här mannen”, skriver Lisa på Instagram och fortsätter:

”Så galet overkligt att sitta tillsammans med Linda och titta tillbaka på sommaren 2020. Det var så otroligt mycket känslor som kom tillbaka, och jag hade svårt att hålla tårarna i styr där vi satt och tittade på allt omtumlande igen.”

Lisa kan också konstatera att det är svårt än idag att se tillbaka på Pontus slutval i Bonde söker fru – och hormonerna gör det inte lättare.

”Gravidhormonerna sprutade bokstavligen ur öronen på mig och jag fick anstränga mig för att inte låta tårarna avslöja oss.”

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Paow får följarna i chock efter upptäckten med Julia

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om barnbarn – skarpa piken mot Bianca

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!