Farmen-Jonas blev dumpad när han kom hem: ”Min värld stannade upp”

Årets upplaga av Farmen är nu över.
Men efterdyningarna av vad som hände på gården finns fortfarande kvar.
En av årets deltagare blev nämligen dumpad när han kom hem igen.
0:44

Efter reklamen: Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

(0:44)

Farmen 2022 är över för denna gång och det hände ett och annat smarrigt i årets säsong.

I finalen stod det mellan Cecilia ”Cissi” Ahlborg, 39 och Helené Fransson, 26, vilket blev en spännande strid som Cissi gick vinnande ur.

Den första hon äntligen fick ringa efter vinsten var sin make efter långa veckor utan kontakt med varandra, vilket självklart blev ett känslosamt samtal för dem båda. Tårarna kunde knappt hållas tillbaka från någon av makarna.

Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

Se klippet här!

Hångel-dramat på gården

Inget Farmen utan lite kärleksdrama, eller vad brukar man säga? Det hettade ju till på lite olika håll på gården under säsongens gång.

– En sak som hände i programmet när kamerorna inte var där var att vi faktiskt hånglade med varandra, men det var fortfarande på en vänskaplig nivå men jag ville känna av om hon var bra på att kyssas, och det var hon, säger Alexander Segerström angående han och Victoria Verovic Larssons hångel till Hänt.

Men någon som kom hem till lite mindre roliga nyheter efter att säsongen var slut var Jonas Svensson. Han blev nämligen dumpad i samma stund som han kom hem.

Jonas berättar att han förstod att något var fel när han fick ett sms där det stod ”Vi behöver prata”.

– Det vet väl de flesta, att får man det skrivet till sig kan man börja småpacka innan pratet. Men det var väl bra att det tog slut tidigt än vid ett senare skede i livet, förklarar Jonas till Aftonbladet.

Mästerkocken-Adams nya avslöjande om kärleken: ”Jag är...”

Det var ”tack och adjö”

– Jag dejtade en tjej innan jag åkte in. Min värld stannade upp men världen utanför fortsatte. Det är svårt att upprätthålla något, att hålla uppe ett känslomässigt band över två månader utan att ens kunna prata i telefon. Vi försökte lite när vi kom hem, men det var inte samma känslor. Det var ”tack och adjö”, säger han i en intervju med Aftonbladet.

Men det verkar inte vara några större problem i Jonas kärleksliv för det, för på frågan hur det går på kärleksfronten svarar han:

– Det är inte några problem med det.

FOTO: TV4/Instagram

SENASTE NYTT!