Sofia Ståhls svar på barnfrågan efter kärlekslyckan med Tareq Taylor

Tareq, Pt-Fia

Sofia ”PT-Fia” Ståhl driver sedan flera år tillbaka en stor blogg.
I ett av hennes mest lästa inlägg berättar hon om tankarna kring att skaffa fler barn i framtiden.
”Min bebisfabrik är stängd”, skriver träningsprofilen.
0:57

Efter reklamen: Tareq Taylor om att vara ifrån sin dotter på julafton

(0:57)

Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33, är programledare, författare, personlig tränare och influencer med en uppskattad blogg. Hon har skrivit böckerna Trappträning och Tio vägar till hälsa och har en stor följarskara i sociala kanaler.

Hon uppges vara tillsammans med tv-kocken Tareq Taylor, 52, något som Hänt var först med att avslöja, därefter Expressen. På sin blogg har PT-Fia nu uppmärksammat ett inlägg där hon svarar på barnfrågan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

David ångrar sitt beteende – händelsen med Carola

PT-Fia: ”Vågat släppa in någon på det djupaste djupet”

Varken PT-Fia eller Tareq Taylor har bekräftat att de är ett par. När Hänt har sökt både Tareq och PT-Fia har de meddelat att det inte finns några kommentarer att ge.

”Tareq har inga kommentarer om sitt privatliv”, skriver Tareq Taylors manager Mikael Drené i ett meddelande till Hänt.

Sofia Ståhls kontaktperson och projektledare Elin Sjödén skriver i ett mejl att PT-Fia inte har någon kommentar.

”Sofia Ståhl har inga kommentarer kring sitt privatliv.”

PT-Fia driver, som nämt tidigare, en blogg, och i ett inlägg om år 2021 beskrev träningsprofilen att det var året hon vågade släppa in någon på djupet, hon berättade dock inte vem det rörde sig om.

”Det här året har utmanat mig emotionellt som aldrig tidigare. Har utvecklats, vågat släppa in någon på det djupaste djupet för kanske första gången, synat mina egna mönster i sömmarna, behövt göra upp med gammal skit, välja om, välja bort och välja nytt”, skriver hon och fortsätter:

”Det här året har på alla sätt varit känslornas år, i både det mest jobbiga, svåra och utmanande till det mest kärleksfulla, rusiga och vackra.”

Sofia Ståhl om barnfrågan: ”Bebisfabriken är stängd”

PT-Fia har nu publicerat en inlägg på bloggen som hon namngett ”Bebisfabriken är stängd”, detta är ett av hennes mest lästa inlägg under 2021, skriver hon. I inlägget förklarar influencern att hon inte vill ha fler barn.

”Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte. Skulle jag träffa någon som väldigt gärna vill ha barn så är det långt ifrån självklart att gå in en relation med honom, eftersom jag inte vill ha fler barn och inte vill hindra någon som längtar efter barn att få uppleva det”, skriver PT-Fia och fortsätter:

”Har skrivit om mina tankar om barnfrågan några gånger genom åren och det har varit en process att acceptera att jag känner såhär, av flera anledningar.”

”Men vilken befrielse det är att landa här nu. Min bebisfabrik är stängd.”

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon – efter upptäckten

LÄS OCKSÅ: Familjens reaktion på Bonde-Ellinors och Filips återförening

FOTO: TT / FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

SENASTE NYTT!