LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon – efter upptäckten

17 jan, 2022 
Nyhetsmorgon
TV4-tittarna verkar sannerligen gilla Nyhetsmorgon – men en viss detalj i köket stör de sig nu på.
Det är nu flera upprörda tittare som skriver samma sak.
”Ofräscht.”
Annons
Därför försvinner Anders Pihlblad och Jenny Alversjö från NyhetsmorgonBrand logo
Därför försvinner Anders Pihlblad och Jenny Alversjö från Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon är ett populärt program på TV4. Morgonshowen har funnits ända sedan 1992 och under årens lopp har mycket hänt – då de har bytts allt från sändningstider till programledare.

De som är programledarna i Nyhetsmorgon just nu är bland annat Soraya Lavasani, 39, Martin Järborg, 42, Steffo Törnquist, 66, och Jenny Strömstedt, 49.

På helgerna är programledarna ensamma i studion och den här helgen var det Anders Pihlblad, 51, som sände på lördagen och Jenny Alversjö, 47, som sände på söndagen.

Jenny och Eriks relation – umgås utanför Nyhetsmorgon

Under Jennys sändning var det kocken Erik Videgård som var på plats i Nyhetsmorgons kök. Det är inte första gången som de två figurerar i programmet samtidigt – vilket många tittare noterat. Häromdagen skrev Hänt om tittarnas upptäckt.

Annons

”Självklart är det Erik Videgård som lagar mat när Jenny Alversjö har Nyhetsmorgon. Är det ett krav att det alltid är mat och att det alltid är Erik Videgård när hon har Nyhetsmorgon? Jag tycker inte att det är OK att de är där tillsammans.”, skriver en person på Facebook.

”Undrar varför är alltid Erik Videgård är med så fort Jenny sänder? Med andra programledare så är det olika kockar i stort sett varje gång. Känns lite konstigt särskilt som man läser att dom reser mycket tillsammans utomlands bla.”, skriver en annan person på Instagram.

Tittarna verkade helt enkelt undra varför de alltid är just de två som arbetar tillsammans i tv-rutan, speciellt då de vet att de umgås även privat.

Klagomål om hygienen i tv-köket

Det verkar sannerligen svårt att göra alla tittarna nöjda. För nu har de hittat något nytt de stör sig på, vilket gäller just tv-kockarna.

”Har inget emot de som jobbar men reagerar däremot på att han har alla dessa ringar på vid matlagning”, skriver en, varpå flera stämmer in:

”Jag också, inte alls fräscht”.

”Det har jag också reagerat på”.

En har även reagerat på de kockar som har nagellack:

”Även de som lagar mat med nagellack, ofräscht”.

Annons