ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

8-barnsmamman Matilda Nikula – därför bor hon bara med ett av barnen

14 jan, 2022 
Matilda Nikula och exet Sami Nikula.
Familjen annorlunda-profilen Matilda Nikula fick tillsammans med ex-maken Sami Nikula sju gemensamma barn.
Nu berättar Matilda varför bara ett barn bos hos henne.
– De andra ville inte, säger Matilda.
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Matilda Nikula och Sami Nikula med barn, var en av familjerna som medverkade i programmet Familjen annorlunda. Tillsammans fick de sju gemensamma barn, men valde för ett par år sedan att gå skilda vägar. Matilda bor numera på Gotland och Sami bor kvar i Hallstahammar.

Sex av sju barn bor hos Sami, och nu svarar Matilda både följarna och Hänt om varför det är så.

Matilda om beslutet att flytta till Gotland: ”Naturligt för mig”

I en tidigare intervju med Hänt har Matilda förklarat mer om beslutet att flytta till Gotland efter skilsmässan från Sami.

– Det har alltid varit naturligt för mig att vara här. Det här har alltid varit mitt ställe där jag känner mig hemma, berättade hon då och fortsatte:

– Och i samband med en separation, där man helt plötsligt ska leva ett helt annat liv än vad man varit van vid, så kände jag att Hallstahammar var fel ställe för mig att vara på. Man måste liksom hitta ett nytt liv när man har separerat och det kände jag inte riktigt att jag hittade i gamla hemorten. Det kändes som att jag behövde nystart på ett annat ställe.

Annons

Matilda om relationen till Sami idag: ”Vi har gått igenom allt”

Att skilja sig med många barn är inte lätt för någon. Matilda berättar för Hänt att det funnits en längtan att hon och Sami ska kunna vistas tillsammans med barnen efter separationen.

Nyligen var Matilda nämligen och hälsade på i Hallstahammar och beskriver att relationen till Sami Nikula idag är bättre.

– Det fungerar bra att umgås, det som har varit, det har varit. Önskan och längtan efter att kunna vistas under samma tak tillsammans med barnen har varit viktigast. Vi har gått igenom allt, ilska, bitterhet och en skopa hat, säger Matilda och tillägger:

– Det är över och nu ska barnen få se att vi är vuxna också. Det är okej att få känna alla känslor, men någonstans får man lägga allt tråkigt bakom sig och blicka framåt.

Matilda om att ett barn bor hos henne: ”Fria att bo där de vill”

Matilda Nikula hade nyligen en frågestund på Instagram där hon svarade på allt mellan himmel och jord.

Annons

En av frågorna som dykt upp var varför bara ett av Samis och hennes sju barn bor hos henne, något hon svarade på.

Matilda Nikula svarar på fråga om barnen.
Matilda hade en stor frågestund på Instagram där hon svarar på frågor.

”Inte så bara för mig. För att de andra inte ville byta skola och flytta ifrån sina vänner”, skriver Matilda som svar på frågan.

För Hänt berättar hon att barnen är fria att bo var de vill.

– Barnen vet att de är fria att få bo där de vill. Lever mest i nuet, helt lönlöst att spekulera om framtiden, vi tar den diskussionen när eller om den dyker upp.

FOTO: Privat / TV4

Annons