TV4-tittarnas kritik mot deltagarnas ålder i Farmen 2022

FARMEN 2022

Farmen 2022 har äntligen haft premiär! Men nu har tittarna ett och annat att säga om deltagarna.
”Hoppas verkligen att det kommer in lite andra deltagare”, skriver en person.

Årets säsong av Farmen har äntligen dragit igång, och tittarna är nu överlyckliga över att säsongen nu har börjat, efter den långa väntan.

Bland deltagarna i årets säsong har vi fått se väldigt starka personligheter och Kalle Zeman, 37, och Cecilia "Cissi" Ahlborg, 39, har valts ut till storbönder. Kalle kände sig tidigt som en ledare och erbjöd sig mer än gärna till att bli storbonde.

I säsongspremiären fick tittarna se de nya deltagarna flytta in på Farmen och göra sig hemmastadda. Däremot hände något otäckt för deltagaren Niklas Johansson, 29, när han skulle hugga ved..

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Blodiga olyckan i Farmen 2022 – Niklas egna ord om händelsen

Redan under första dagen på Farmen var plötsligt var olyckan framme för Niklas, han skulle bara hugga lite ved men så slant han med yxan och skar sig rätt i smalbenet.

– Jävla skandal. Men det är ju med i historieböckerna att göra det första dagen i alla fall, har Niklas berättat för Hänt och fortsatte:

– Det var bara upp på båren, fick lite stygn och sedan var jag på benen igen. Jag var ju så peppad på att komma tillbaka. Det kändes ju som värdefulla timmar just då, när man precis lärde känna folket och så. Det var dålig tajming.

Lyckligtvis fick Niklas vård och fick komma tillbaka till Farmen efter några timmar. Men han var smått besviken, då läkarna förbjöd honom från att bada i sjön, något som han tycker är ikoniskt när man är med i Farmen.

TV4-tittarnas skarpa kritik mot säsongspremiären av Farmen

Men efter första avsnittet har TV4-tittarna nu kommit med en och annan synpunkt på programmet. De tycker nämligen att TV4 hade kunnat lägga ut mer information om deltagarna på deras Facebooksida.

”Kan ni inte lägga ut foton, namn, ålder etc på VARJE deltagare för Årets Farmendeltagare i den här Facebook-gruppens flik på Foto??? Att läsa namn etc utan foto på TV4 Play ger inte så mycket. Jodå - jag såg att man kunde klicka sig vidare på några deltagare ... men inte alla! Man får ju hoppa hit och dit för att få ett enskilt foto med uppgifter - inte bra. Dessutom får vi själva inte bifoga foton så ni kanske kan ordna det? På fliken Foto i denna grupp? Så har ni gjort vid tidigare tillfällen i varje fall så att vi som vill följa deltagarna har lite mer koll på deltagarna till en början!”, skriver en person.

”Håller med dig. Själv har jag inte instagram så skulle också vilja ha info om deltagarna här på fb.”, instämmer en annan.

Hänt har dock samlat all information om deltagarna här, för alla som är nyfikna.

Kritik mot deltagarnas ålder

Men när det kommer till deltagarnas ålder har tittarna också viss kritik att komma med.

”Inga hantverkare i år och ingen över 40 år.”, skriver en person.

”Mest barnrumpor tycker jag. Nä, detta var kasst.”, skriver en annan.

”Hoppas verkligen att det kommer in lite andra deltagare, det är ju typ folk i samma åldersgrupp, ganska lika i kroppsform, vart är mångfalden? Kändes ju mer som man kollade på big brother eller Paradise hotel...”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Charlottes lyxiga fest för Angelo,18, - se alla bilder

LÄS OCKSÅ: Caspers plötsliga ödesbesked för Arvingarna – så ser planen ut

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN