TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso har drabbats av corona

09 jan, 2022 
BENJAMIN INGROSSO, BIANCA INGROSSO, PERNILLA WAHLGREN
De senaste dagarna har Pernilla, Benjamin och Bianca hållit sig hemma och tagit det lugnt. Nu kommer svaret på varför de isolerat sig i hemmen: de alla har nämligen fått covid-19.
Annons
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”Brand logo
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest kända personer och likaså hennes barn. Dottern Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges största influencers med över 1,2 miljoner följare på Instagram. Även Benjamin Ingrosso, 24, är riktigt framgångsrik med sin musik. Förra året vann han dessutom dubbla priser på Rockbjörnen i kategorierna ”Årets manliga artist” och ”Årets svenska låt”.

Pernilla har även sönerna Theo Wahlgren, 14, och Oliver Ingrosso, 32.

Förra veckan skulle Pernilla egentligen ha åkt till sitt hus Casa Rosa i Marbella men allt ändrades efter att hon tagit ett pcr-test!

Pernilla Wahlgren har fått covid

December månad är en intensiv period för familjen Wahlgren/Ingrosso, då det är så himla många födelsedagar och högtider som ska firas. På självaste julafton fyller nämligen Pernilla år. På annandagen fyller hennes mamma Christina Schollin, 84, år och den 30:e december fyller Bianca och Oliver år.

Annons

Men Pernilla tror inte att det är under de olika födelsedagskalasen som hon smittats. Vännen och poddkollegan Sofia Wistam, 55, har nämligen legat sjuk med covid den senaste tiden och i podden Wahlgren & Wistam har Pernilla nu en teori.

– Tack snälla Sofia för julklappen. Det du gav mig var inställda resor, men mysig egentid med Benjamin. You gave me corona!, säger Pernilla i podden.

Vad Pernilla menar med inställda resor har att göra med att hon skulle åkt till sitt hus Casa Rosa i Marbella förra veckan. Av den anledningen tog hon ett pcr-test för att vara resklar.

”I förra veckan skulle vi äntligen ha åkt till Marbella, & ”Casa Rosa” - men då både mitt, Benjamins & Biancas PCR-test visade positivt (utan noll symtom) så blev det ingen resa.”, förklarar Pernilla på Instagram.

Pernilla, Benjamin och Bianca isolerar sig i hemmen

Men Pernilla är inte den som är den och vänder oftast allt negativt till att istället se det positiva i situationen. Sedan sjukdomsbeskedet har Benjamin nämligen bott hemma hos sin mamma och Pernilla kunde inte vara gladare för det!

Annons

”Benjamin har bott hos mig sedan dess, och vi mår båda toppen. SÅ märkligt!! Jag har varken ont i halsen, hosta, feber, eller värk i kroppen. Lite snuvig bara. Så med tanke på att jag klarat mig hittills från att få Corona- så var denna - min första gång - mildare än en förkylning.”, skriver Pernilla och fortsätter:

”Så tur i oturen att vi skulle resa - och därför tog ett PCR-test - annars hade ingen av oss vetat att vi hade Corona…! Men nu håller vi oss hemma & har film-maraton & lagar mat. Så mysigt. Och smaklökarna har vi tack o lov kvar - som ni märker…! Swipa för några av veckans rätter…. Man borde kanske bjuda över Prinsessan Victoria & Daniel - så kan vi karantäna ihop..?!”

Även Bianca verkar hålla sig till karantän-livet. Den här helgen har hon nämligen knappt lagt upp någonting på sin Instagram-story, som normalt sett brukar vara fylld av roliga äventyr och restaurangbesök.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Instagram

Annons