Stefan Odelbergs om Lotta Engbergs framtid i Bingolotto – påståendet i direktsändning

Lotta Engberg i vit stickad polotröja. Stefan Odelberg i vit skjorta och svart kavaj.

Sångaren Lotta Engberg och programledarkollegan Stefan Odelberg har två fantastiska Bingolotto-kvällar bakom sig från jul och nyår 2021.
Men hur länge kommer duon att leda Bingolotto?
Här är inslaget som förvirrar...
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
Slå på ljud

Magikern Stefan Odelberg, 47, och sångaren Lotta Engberg, 58, är numera inbitna Bingolotto-veteraner. Programledarduon gjorde många svenska hem besök i tv-rutan under julhelgerna som precis passerat oss.

Men hur länge kommer duon att hålla på? Programledarens påstående, i en sekvens under Bingolottos uppesittarkväll 2021, förvirrar...

Stefan Odelberg och Lotta Engberg gjorde succé i Bingolotto – under jul och nyår 2021

Stefan och Lotta programledde Bingolottos största årliga sändningar; Bingolottos uppesittarkväll den 23 december och Bingolottos nyårsbingo på nyårsafton den 31 december.

– Jag kan bara säga ungefärliga siffror just nu. Men det var ännu bättre än förra året, på uppesittarn! Då hade vi 78% av alla i Sverige i målgruppen 15-75 år, berättar Stefan i en intervju med Hänt.

Vi kan inte annat än att gratulera programledarduon för en alldeles enastående insats. Det känns ju tryggt när de finns vid rodret och guidar oss (svenska folket) genom folkfesterna och prisregnen!

Lotta Engbergs framtid i Bingolotto – Stefan Odelberg berättar om påståendet i direktsändning

Men det var under en sekvens i direktsändningen av Bingolottos uppesittarkväll som ett förinspelat material rullade, som förvirrade oss angående programledarduons framtid ihop.

Lotta och Stefan spelar nämligen upp en känd scen från julfilmen Love actually där Stefan plingar på Lottas dörr och visar upp stora plakat med text på, till klassisk julmusik från en CD-spelare i bakgrunden. Ja, ni vet den klassiska scenen med Keira Knightley.

”Nästa år kanske jag... leder uppesittaren med någon av dessa”, har Stefan skrivit på två plakat som följs av ett tredje plakat med fyra välkända ansikten på. Det är Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell, sångaren Beyonce Knowles, svenska kronprinsessan Victoria och fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

– Det var väldigt roligt att göra. Det var sjukt nära att den inte kom med i sändningen, berättar Stefan för Hänt.

Ur Stefan och Lottas Love actually-sketch från Bingolottos uppesittarkväll 2021.

Ur Stefan och Lottas Love actually-sketch från Bingolottos uppesittarkväll 2021.

FOTO: TV4

Men kan det verkligen vara så att han gör programmen med någon annan än Lotta nästa år undrar vi?

– Nej, det där var bara ett skämt! Jag vet inte om Lottas kontrakt är påskrivet. Men jag tar för givet att det är vi som ska göra den, säger Stefan lugnande.

På frågan om han hade ställt upp som programledare utan kollegan Lotta Engberg svarar Stefan så här:

– Ja det hade jag ju såklart, men jag vill ju jobba med Lotta. Jag tycker att vi gör det så himla bra. Det kommer bli vi, jag och Lotta nästa år. Om jag får tro på mina magiska krafter.

Vi tror också på Stefans magiska krafter och ser fram emot att träffa programledarduon i år igen. Han är ju trots allt magiker!

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Stefan Odelbergs olycka i Bingolottos uppesittarkväll

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelbergs verkliga relation – till Lotta Engbergs kärlek doktor Mikael

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN