ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelbergs verkliga relation – till Lotta Engbergs kärlek doktor Mikael

31 dec, 2021 
Lotta Engberg i blå sidenklänning och doktor Mikael i blå kavaj. Stefan Odelberg i svart kavaj.
Bingolottos programledare Stefan Odelberg och Lotta Engberg har en fin relation till varandra.
Men hur ser Stefans relationen till Lottas sambo Mikael Sandström ut?
Vi har tagit reda på svaret inför Bingolottos nyårsbingo.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Magikern Stefan Odelberg, 47, och sångaren Lotta Engberg, 58, är en programledarduo som känns lika solklar som... ja, solen?

Men på tal om solen... hur ser Stefan Odelbergs relation till programledarkollegans sambo Soldoktorn ut? Det har vi på Hänt tagit reda på inför Bingolottos nyårbingo.

Bingolottos nyårsbingo programleds av Lotta Engberg och Stefan Odelberg

Nu är det bara en dag kvar av 2021, ett år som minst sagt kantats av upp- och nedgångar (ja, ni fattar vad vi menar).

Och med detta sagt vet de flesta att Bingolottos nyårsbingo står för dörren.

Programledarna är precis som förra året Stefan och Lotta. Vi har pratat med Stefan och frågat honom hur det känns att få förtroendet för andra året i rad:

– Det känns ju helt fantastiskt. Det är ju inte bara ett av Sveriges i särklass största och mest sedda tv-program, utan det är ju också en slags grej som sammanbinder oss. Det är skithäftigt och folkligt! Och så är det ju live!, sade Stefan i en intervju med Hänt nyligen.

Jan Bylund, Rickard Olsson, Leif Olsson, Lotta Engberg, Lasse Kronér, Marie Serneholt, Stefan Odelberg, alla nuvarande och före detta programledare för Bingolotto. Bingolotto firar 30 år med jubileumssändning i Göteborg.
En festlig bild som togs efter sändningen av Bingolottos 30-årsjubileum.

Lotta Engbergs sambo Doktor Mikael gästar Bingolottos nyårsbingo

Och spänningen inför programmet är verkligen på topp. Lotta och Stefan får nämligen besök i studion av riktigt spektakulära gäster.

Annons

Någon annan som gör comeback i rutan i år är faktiskt Lottas sambo Mikael Sandström, 63, även kallad doktor Mikael eller Soldoktorn.

Lotta Engbergs och Stefan Odelbergs relation till varandras respektive – doktor Mikael och Petra Johansson

Men hur ser programledarnas relation ut till varandras respektive? Det fick Stefan Odelberg utvecklade när Hänt intervjuade honom inför Bingolottos uppesittarkväll.

– Hon har Soldoktorn och jag är ju tillsammans med Petra Johansson, som är sex- och relationscoach, sade Stefan.

Han utvecklade sitt svar med att berätta om kommande parmiddagen tillsammans med kollegan Lotta Engberg och hennes sambo:

– Hon är ihop med en läkare och jag är ihop med en sex- och relationscoach. Jag ser fram emot den första middagen vi ska ha, vi fyra ihop. Vi har inte haft den än, men vi har sagt att vi ska ha den.

Annons

– Vi har ju båda träffat personer som kan läka våra sår. Det är ju vackert. Han kan ju fixa de här bildliga såren, du vet om man skär sig. Och Petra kan läka mina sår, så som ”När jag var barn fick jag inte tillräckligt med uppmärksamhet”, eller vad det nu kan vara, fortsätter han.

Vi kan med andra ord säga att Stefan Odelbergs relation till Mikael Sandström inte är så nära idag, men vi räknar med att de kommer vara goda vänner efter den kommande middagen som Stefan och Lotta planerar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

Annons