TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Doktor Mikael och Lotta Engbergs lycka på julafton – nya bilden visar

26 dec, 2021 
Johanna Alm
Doktor Mikael och Lotta Engberg
Lotta Engberg och Mikael Sandström har varit ett par i drygt två år och deras kärlek för varandra har fortsatt spira.
Sedan tidigare i år kan de även titulera sig som sambos, och nu visar de upp ännu en familjelycka.
Se bilden här!
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Programledaren Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström har varit ett par i drygt två år och bor idag i en stor villa strax utanför Göteborg tillsammans.

Lotta är idag programledare för det folkkära programmet Bingolotto medan Mikael titt som tätt dyker upp i Nyhetsmorgon.

Deras kärlek för varandra har spirat sedan de bekräftade deras relation och nu delar de med sig av den stora familjelyckan!

Följarnas kritik mot doktor Mikael efter semesterbilderna

Trots att Mikael och Lotta bara har varit ett par i två år har de hunnit med en hel del tillsammans, bland annat ett flertal resor.

Den senaste tiden har de nämligen varit på en hemlig resa tillsammans samtidigt som de också hunnit med en resa till den grekiska paradisön Kreta.

Deras uppdateringar från semestern har fått många att jubla, men det har också väckt en hel del mindre entusiastiska reaktioner.

Även om många verkar överlyckliga för Lottas och Mikaels skull så finns det nämligen de som menar att det fortfarande pågår en pandemi och att det kanske därför inte är så bra att resa just nu.

Annons

”Jag drar mig så för att resa. Vill inte dra runt smitta mellan länder. Som vi tydligt ser på Sydafrika och Norge nu. Men när självaste doktorn gör det kanske man kan göra det”, skriver bland annat en följare under en av deras senaste semesterbilder.

Lotta och Mikaels nya familjelycka – nya bilden visar

Nu är paret på hemmaplan igen och tillsammans har de firat julen ihop. Ja, borstett från den 23 december då Lotta i vanlig ordning befann sig i Bingolotto-studion för att leda Bingolottos uppesittarkväll.

Men på julafton fick paret vara tillsammans och på Mikaels Instagram delade han med sig av en bild på han och Lotta tillsammans med en av deras hundar.

Innan Mikael och Lotta blev ett par hade Lotta golden retriever-hundarna Ellen och Alice, men tidigare i år valde de att utöka familjen ytterligare i form av hunden Nova.

På bilden syns de skrattandes sitta bredvid varandra med hunden Nova mellan sig, och under inlägget passade de även på att önska följarna en god jul!

FOTO: Mikael Sandström/Instagram, JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet/TT

Annons