Penny Parneviks nya barnbesked – 10 månader efter dotterns födsel

Penny Parnevik & Douglas Murray S

Penny Parnevik, dotter till Mia och Jesper Parnevik, har idag sin egen familj med kärleken Douglas Murray.
I februari 2021 blev de tvåbarnsföräldrar till sonen Atticus och dottern Pebble.
Nu berättar Penny Parnevik om framtidsplanen för barn nummer tre.
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria
Slå på ljud

Penny Parnevik, 24, är en ung influencer, syster, mamma och offentlig person. Hon slog igenom i reality tv-serien Parneviks år 2015, en serie som skildrar Mia Parnerviks, 53, och golfproffset Jesper Parneviks, 56, lyxliv i Florida, USA tillsammans med deras fyra barn.

Sedan programmet har Penny och äldre systern Peg Parnveik, 26, drivit podcasten Pillowtalk tillsammans. Systrarna beslöt sig dock relativt nyligen för att lägga ned podden då de känner att de vuxit ifrån originalkonceptet med just Pillowtalk.

Idag bor Penny tillsammans med före detta hockeyproffset Douglas Murray, 41, och deras två barn i Stockholm. Äldsta barnet, sonen Atticus, 2,4, föddes år 2019 i USA.

Penny Parnevik om livet som tvåbarnsmamma

Men det är snart ett år sedan som dottern Pebble föddes och Penny därmed blev tvåbarnsmamma. Penny berättade om dotterns ankomst till världen den 27 februari 2021, alltså några dagar innan det beräknade födelsedatumet, som var den 1 mars.

Pebble Murray, välkommen till världen”, skrev hon då på Instagram.

Men det har inte bara varit härligt med två barn. Penny har nämligen också pratat öppet om de svårigheter som kommer med att vara småbarnsförälder, sådant som många mammor kan känna igen sig i.

När hon gästade podden Päronsnacket berättade hon om skulden hon kände när hon var ifrån Atticus under sin medverkan i Let's dance 2020:

– När jag fick göra Let's dance, det är en av de coolaste grejerna jag gjort, men jag kände mig ofta som en dålig mamma. Skulden finns varje dag, jag försöker bara jobba bort den för att den hjälper ju ingen egentligen, sade hon då.

Penny Parneviks nya barnbesked med Douglas Murray

Men hur känner hon för att skaffa barn nummer tre? Jo, precis den frågan fick Penny under en frågestund på sin privata Instagram story.

Och som alltid med Penny, så blir det ett ärligt och fint svar.

Ärligt så är jag livrädd att bli gravid just nu. Har spiral så borde väl inte vara så orolig, men känner att jag precis närmar mig att få mitt liv ”tillbaka”. Med det menar jag att jag är taggad att jobba, ha kul med mina syskon/vänner, gifta mig med Douglas, vara aktiv, osv. Att bli gravid nu skulle vara tufft både mentalt och fysiskt”, skriver hon som svar till sin följare.

I svaret skriver hon att hon vill gifta sig med Douglas. Faktum är att Penny och Douglas redan är gifta, men de har ännu inte haft det stora bröllopet som de längtar efter. Så det kanske vi får se 2022?

Men Penny utvecklar också svaret till sin följare och skriver att även om det inte finns barnplaner just nu, så finns det ändå tankar om fler barn i framtiden:

Men jag VILL ha fler barn. Kanske 2023?”, skriver hon avslutningsvis.

Vi väntar med spänning på att följa den lyckliga familjen.

Penny Parneviks Instagram story där hon berättar om framtida barnplanerna.

Penny Parneviks Instagram story där hon berättar om framtida barnplanerna.

FOTO: Instagram Penny Parnevik

LÄS OCKSÅ: Mia Parnevik visar upp stora familjelyckan med barnen – efter flytten från lyxvillan

LÄS OCKSÅ: Lista: 11 svenska kändispar med stor åldersskillnad

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN