LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parneviks oro efter 2-årige sonen Atticus olycka på förskolan

19 nov, 2021 
Penny Parnevik

Penny Parnevik skulle precis in i ett möte när hon fick ett samtal från sonen Atticus förskola.
Nu berättar hon om händelsen som fick henne att bli rejält orolig.
– Då släpper man allt, säger tv-profilen i podcasten Päronsnacket.

Annons
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoriaBrand logo
Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

Penny Parnevik slog igenom på stort i den egna familje-serien Parneviks som gick av stapeln på TV3. Tillsammans med föräldrarna Mia och Jesper Parnevik och syskonen Peg, Philippa och Phoenix Parnevik gjorde de stort avtryck i svenska folkets hjärtan.

Idag är Penny lyckligt gift med Douglas Murray och tillsammans har de barnen Atticus och Pebble. Hon blev dessutom utsedd till årets peppmamma på Mama-galan för bara några dagar sedan.

Men hur är det att vara mamma och entreprenör? När Penny gästar Klara-Maria Mach podcast Päronsnacket berättar hon om sin roll och modersinstinkten som slog till när Atticus var med om en olycka.

Penny Parnevik om skulden som mamma: ”Finns varje dag”

När Penny Parnevik gästar podcasten Päronsnacket kommer de bland annat in på ämnen som rör entreprenörskap, mammarollen och skuld. Penny förklarar att hon ofta tampas med skuld som mamma.

– Har du tips? Jag tror att alla känner det, jag vet inte. Det som jag hoppas ändras är att man inte känner skuld vart man än är, säger Penny Parnevik och fortsätter:

Annons

– När jag fick göra Let's dance, det är en av de coolaste grejerna jag gjort, men jag kände mig ofta som en dålig mamma. Skulden finns varje dag, jag försöker bara jobba bort den för att den hjälper ju ingen egentligen.

Penny Parnevik om Atticus olycka: ”Släpper allt”

Duon kommer senare in på hur det är att vara entreprenör och mamma, och det är då Penny förklarar att hon inte är en sak hela tiden. Men kommer barnen alltid först. När sonen Atticus hade varit med om en olycka på förskolan släppte hon allt och åkte dit direkt, förklarar hon i podcasten.

– Jag behöver inte vara en sak hela tiden. Det måste inte betyda att bara för att jag är entreprenör så är jag det först – sen mamma. Jag tycker att det varierar. Samtidigt skulle jag säga att jag är mamma först på många sätt, säger Penny Parnevik och fortsätter:

– Häromdagen skulle jag in på ett viktigt möte om en skitcool grej jag ska göra. Men så fick man ett samtal från förskolan att Atticus gjort illa sig, och då släpper man allt. Nu var det inte illa men de sa ”vi tror han behöver stygn”. Då var det såklart uppenbart att jag ställer in mötet. Du fattar, vissa prioriteringar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT // TV4

Annons