Sanningen bakom Stefan Odelbergs olycka i Bingolottos uppesittarkväll

Carin Da Silva & Stefan Odelberg BingolottoS
Exklusivt

Bingolottos uppesittarkväll lockade som alltid många tittare, och det blev en minst sagt händelserik kväll tillsammans med Lotta Engberg och Stefan Odelberg.
Men under kvällen skedde en olycka som tvingade Stefan att avbryta.
Nu berättar han sanningen bakom olyckan.
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg
Slå på ljud

Bingolottos uppesittarkväll fick i vanlig ordning många svenskar att bänka sig framför tv-rutan med nära och kära och en och annan bingolott.

Artisten Lotta Engberg och magikern Stefan Odelberg var precis som förra året programledare för succéprogrammet, och det blev en minst sagt lyckad kväll fram till att Let's dance-profilen Carin da Silva och Stefan skulle framföra en låt tillsammans.

Det var då, mitt på Bingolotto-scenen, som programledaren var med om en otäck olycka och därmed tvingades avbryta framträdandet.

Nu berättar Stefan om sanningen bakom olyckan.

Exklusivt
Stefans okända relation till Carina Da Silva avslöjad

Stefan Odelbergs otäcka olycka – tvingades gå av scenen

När Stefan och Carin skulle framföra en låt tillsammans gick Stefans stol plötsligt sönder och det var tydligt att han fick ont. Stefan tvingades sedan avbryta framträdandet och Carin Da Silva var minst sagt i chock.

Efter att Stefan försvann tog Lotta över och berättade om incidenten.

– En liten olycka hände när Stefan och Carin sjöng tillsammans. Vi får hoppas att det ordnar sig, sa hon då.

Bingolottos Instagram strömmade snabbt kommentarer från oroliga tv-tittare in.

”Herregud hur gick det med Stefan efter den pallen som gick sönder???”, skrev bland annat en orolig tittare.

Stefan Odelberg berättar sanningen bakom olyckan i Bingolotto

Efter olyckan kom Stefan plötsligt tillbaka igen och verkade faktiskt må bra trots omständigheterna. Men något som inte riktigt framgick i programmet var att det hela faktiskt var ett skämt för att helt enkelt skrämma Carin. I ett meddelande till Hänt skriver han:

”Alltså vilken sjuk grej som händer när det är över tre miljoner som ser på. Jag hoppas inte att Carin är traumatiserad av det. Jag sa att det var planerat till henne en stund efteråt för att hon inte skulle tycka att det var jobbigt för mig. Men idag står jag helst upp och firar jul.”

Och sanningen är att Stefan och Carin faktiskt känner varandra sedan innan, vilket kanske är en av anledningarna till att Stefan ville busa till det lite.

– Carin Da Silva, som är med i rimstugan, henne känner jag ju väl och har lätt för att få henne på fall. Eller ja, jag menar hon är ju dansare, men jag kan nog få henne ur balans, har Stefan bland annat berättat för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Louie Marti ryter ifrån efter Magdalena Graafs uttalande

LÄS OCKSÅ: Viktors ilska efter händelsen med Carolina Gynnings ex Alexander

tFOTO: Bingolotto/TV4 Play, Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN