Louie Marti ryter ifrån efter Magdalena Graafs uttalande

Magdalena Graaf & Louie Marti

Magdalena Graaf och Louie Marti är ett av Sveriges kändaste kändispar.
Men nu ryter Louie ifrån efter Magdalenas uttalande.
”Det är slut”, skriver han.

Magdalena Graaf och Louie Marti har varit ett par ett tag nu och tidigare i år tog de även sin relation ett steg längre. I oktober friade nämligen Louie till sin stora kärlek på en kebabrestaurang i Stockholm och lyckan var total.

I år ska de fira sin första jul tillsammans, och i en intervju med Aftonbladet berättar Magdalena hur de ska spendera den stora dagen.

– Vi ska hem till mamma på morgonen med min syster Hannah och hennes barn och sedan äta jullunch. Efter det åker jag och Louie till hans herrgård i Grisslehamn för att fira jul med hans familj, berättar hon.

Magdalena Graaf om olikheterna mellan henne och Louie

Att Magdalena och Louie är upp över öronen förälskade i varandra går inte att missa, och för tidningen berättar de om hur snabbt det gick för de att inse att det var rätt.

– Jag skulle iväg till Spanien i två veckor och bygga kök. Magda hade barnvecka och det var då vi träffades. Så det enda som hände innan jag flög ned var att vi pussades. Det var inte ens en kyss, inga tungor. Jag ville verkligen markera att nu är det vi så jag pussade henne och hon mig. Efter några dagar i Spanien så sa jag att det känns som att vi är tillsammans, berättar Louie och fortsätter:

Viktors ilska – efter händelsen med Gynnings ex

– Hon svarade ”är du dum i huvudet? Det är klart vi är tillsammans!”. Efter en vecka sa jag att jag älskar henne. ”Jag älskar dig också”, sa hon och då hade vi bara pussats i hallen.

Magdalena fyller i:

– När man vet att det är rätt så är det bara att köra. I vanliga fall får de inte träffa barnen första halvåret, men jag hämtade dig på Arlanda och sa till barnen ”nu ska jag hämta er nya bonuspappa!”. De tyckte bara det var kul.

Hon fortsätter:

– Det intressanta är att när folk ser honom så tror de att han är svartsjuk, avundsjuk och våldsam. Men jag är tillsammans med moster Gunnel. Han tänder doftljus och vill gå och lägga sig innan tolv. Det är väl den enda minusgrejen att han är som en tant. Jag är mycket mer gränslös och vill slå klackarna i taket, säger Magdalena och skrattar.

Louie Martis ilska efter Magdalenas uttalande: ”Nu är det slut”

Men någon som inte verkade uppskatta Magdalenas ärliga intervju var Louie själv. I ett skämtsamt inlägg på Instagram skriver han nu om sin starka reaktion efter Aftonbladets artikel.

”Det var droppen! Nu har mitt machoryckte som jag har byggt upp gått rakt åt helvete! Jag har varit kallad för mycket genom åren! Men inte för moster Gunnel! Nu är det slut Magdalena!”, skriver han under en bild på artikeln.

Och i kommentarsfältet är det många som skrattar åt hans inlägg samtidigt som de uttrycker uppskattning över hans mjuka sida.

LÄS OCKSÅ: Stefan Odelberg om verkliga relationen till Lotta Engberg: ”Kyssa varandra”

LÄS OCKSÅ: Julia Franzén om pinsamma missen med Gustaf Skarsgård

SENASTE NYTT!