Darin Zanyars utseendeförändring – se bilden

DARIN ZANYAR

Darin är väldigt mån om sitt yttre och under årens lopp har han hunnit ha flera olika stilar. Nu har han gjort en stor förändring och säger därmed hejdå till sitt mörka hår!
Darin Zanyar berättar hur det var att komma ut: "golvet försvann under mig"
Slå på ljud

Darin Zanyar, 34, slog igenom för svenska folket under sin medverkan i Idol 2004. Han blev en riktig flickidol och sedan dess har många rykten cirkulerat kring hans kärleksliv.

När Darin ställde upp i Så mycket bättre 2012 drog nämligen ett romansrykte igång med artisten Maja Ivarsson, 42, men i efterhand förklarade de två att det bara var vänskap mellan dem. Även om de blev riktigt nära i programmet.

– Det är väl klart att det inte var fejk. Det var genuint och det var på riktigt. Sen att inte vi är ett par i dag, eller blev ett par efter det… Men just där och då var ju känslorna på riktigt, har Maja sagt till till Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Darins svar efter frågorna om kärlekslivet

Den senaste tiden har Darins karriär gått som på räls. Han har haft fullt upp med sina konserter och spelningar och det verkar som att han njuter till fullo av turné-livet!

Men frågorna om kärlekslivet är fortfarande något som hänger med honom och intresset är riktigt stort. Det var i augusti 2020 som Darin kom ut som gay – ett besked som möttes av otroligt mycket kärlek och stöd från fans och vänner.

”Alla i världen borde kunna få vara stolta och accepterade för vilka de är. Jag vet hur svårt det kan vara”, skrev Darin på Instagram och fortsatte:

”Det tog ett tag, men jag är stolt att vara gay”.

När Darin medverkade i Hellenius hörna i höstas fick han återigen frågan hur det står till på kärleksfronten. Darin berättade då att han var singel, men han kunde samtidigt avslöja vad han vill se hos en partner.

– Det måste vara någon som är rolig såklart, det är nummer ett. Någon som kan vara spontan, någon som gillar mat, då jag käkar ganska mycket, det kanske inte syns men jag gör det, sa Darin då och konstaterade:

– Han måste gilla musik också, det kan vara kul. Jobbigt om han inte vill höra någon musik.

Darins nya utseendeförändring – nu visar han upp resultatet

Något annat som togs upp när Darin gästade Hellenius hörna var hans olika utseenden under årens lopp. Programledaren David Hellenius, 47, gick då igenom olika tidsepoker med Darin. De gick igenom hans utseenderesa ända sedan han slog igenom i Idol till att han började spexa med slipsar kombinerat med blåa jackor.

År 2017 hade Darin dessutom en hatt-period, något som David Hellenius menade att alla har haft.

– Det var en väldigt bra period, säger Darin i programmet.

Men nu är det slut med hatt-perioder för Darin för nu visar han stolt upp sitt nya utseende. Genom alla år har Darin haft sitt mörka svall men nu är det ett minne blott – nu är det nämligen blont/grått som gäller för Darins del.

I ett inlägg på Tiktok visar han upp den nya utseendeförändringen!

”Nytt år, nytt hår. Från svart till grått/blont”, skriver han på Tiktok.

LÄS OCKSÅ: Så ser Hannah Graaf och ex-maken Daniels son ut idag

LÄS OCKSÅ: Charlotte och Nicolas söner har vuxit upp – så ser de ut idag

FOTO: Karin Törnblom/TT, TIKTOK

FRÅN FÖRSTASIDAN