Därför nobbar Casper Janebrink Let's dance – trots Petra Medes önskan

PETRA MEDE, CASPER JANEBRINK

Casper Janebrink har fått frågan flera gånger om att ställa upp i Let's dance på TV4. Men gång på gång har han tackat nej – även när programledaren Petra Mede bad honom.
I radioprogrammet Helgpasset i P4 berättar han nu varför.
503 Service Unavailable

Casper Janebrink, 52, är en av Sveriges mest folkkära sångare och tillsammans med Arvingarna har de fångat svenska folkets hjärtan.

Arvingarna fick sitt stora genombrott redan 1993 när de ställde upp i Melodifestivalen med låten Eloise. Sedan dess har karriären gått som på räls och de firar nu 30 år i rampljuset.

Detta är något som Arvingarna garanterat vill fira med den egna krogshowen Arvingarna – i takt med tiden. I showen delar de med sig av härliga låtar och berättar även om gamla minnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Arvingarna i Så mycket bättre 2021

Under hösten har vi fått se Arvingarna tolka låtar i Så mycket bättre. Även om Casper verkade vara huvudperson så var de andra medlemmarna minst lika delaktiga. De resterande medlemmarna Tommy Carlsson, 53, Kim Carlsson, 49, och Lars "Lasseman" Larsson, 49, var nämligen med under studioinspelningarna och körade bakom Casper.

I det sista avsnittet, för Caspers del, i Så mycket bättre så fick tittarna en riktigt härlig överraskning när Casper låtsades att han inte kunde uppträda. Han stormade då ut från lokalen och de andra deltagarna blev oroliga för hur han faktiskt mådde. Men det hela visade ju sig lyckligtvis vara ett skämt och Casper var snabbt uppe på scen igen – men då med hela Arvingarna med sig!

Bianca avslöjar sanningen bakom Phillipes frånvaro

Nu när Casper klarat av Så mycket bättre är det många som undrar om han kanske borde ställa upp i ett annat TV4-program också – nämligen Let's dance! När han gästar Helgpasset i P4 kommer frågan på tal, det är nämligen Let's dance-proffsdansaren Charlotte Sinclair, 44, som ringer in till radioprogrammet för att ställa en fråga till Casper.

LET'S DANCE 2011

Charlotte har bland annat dansat med Frank Andersson

Claudio Bresciani / TT

– Jag har ju varit med i TV4-programmet Let's dance ett par gånger och om jag tänker efter har nog inte Casper varit med än va?, säger Charlotte i radioprogrammet.

– Nej det stämmer Charlotte. Jag har ju varit tillfrågad några gånger, men tackat nej, svarar Casper.

Därför har Casper Janebrink tackat nej till Let's dance

Charlotte menar att Casper säkerligen skulle klarat sig bra i programmet.

– Jag kan i alla fall hålla takten, det kan jag ju göra, så att takten till musiken ska nog funka. Sedan så har jag ju lite moves från 80-talet när man stod på discoteken som man kanske kan få in på något sätt, förklarar Casper som börjar bli lite övertalad.

Charlotte fortsätter med försöket att övertala Casper till att ställa upp, och nu visar det sig att även programledaren Petra Mede, 51, vill ha med Casper i programmet.

– Nej men jag har väl pratat om Let's dance några gånger och nu senast pratade jag med Petra Mede faktiskt. Då frågade hon mig om jag inte kunde vara med i Let's dance men då sa jag "jag hinner inte!", säger Casper och fortsätter:

– Men man får se, jag ska aldrig säga aldrig. Jag säger kanske.

LÄS OCKSÅ: Christer Sjögrens stora sorg – efter tragiska dödsfallen

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Serneholts video på 3-årige sonen: "Rätt åt er”

FOTO: Jessica Gow, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!