TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Perrellis överraskningsfest till Angelo Perrelli – se alla bilder

09 jan, 2022 
CHARLOTTE PERRELLI, ANGELO PERRELLI
Charlotte Perrelli har sönerna Alessio och Angelo från sitt äktenskap med Nicola Perrelli. Nu har Angelo fyllt hela 18 år och det var givetvis något som skulle firas med buller och bång! Se alla bilder från det lyxiga firandet här.
Annons
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom årenBrand logo
Charlotte Perrellis utseendeförändring genom åren

Charlotte Perrelli, 47, är mamma till fyra barn. Närmare bestämt sönerna Angelo, 18, Alessio, 16, Adrian, 8, och Alvin, 3.

Sönerna Angelo och Alessio har hon tillsammans med ex-maken Nicola Perrelli, 51. Charlotte och Nicola gifte sig 2003 och var gifta i sex år innan de tog beslutet att gå skilda vägar.

Efter uppbrottet fann Charlotte kärleken på nytt, i affärsmannen Anders Jensen, 45. I Charlottes dokumentär Flickan från Småland på Kanal 5 berättade hon hur hon och Anders träffades.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, berättade hon.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har sönerna Adrian och Alvin

Men till sist träffades Charlotte och Anders och det slutade med både giftermål och barn.

Annons

– Jag trodde nog inte att jag var redo för en ny relation, även om de hade gått fyra år. Jag var inte sugen på det. Men jag tog ett steg i taget och tänkte detta kanske ändå är rätt och detta kanske ändå är något jag gillar. Det visade sig även vara en person jag kan ha utbyte av och så. Det blev ju faktiskt ganska bra också, säger hon i programmet.

Sedan dess har mycket hänt. Först fick de sonen Adrian och några år senare kunde de även välkomna Alvin till världen! Den senaste tiden har man kunnat se att familjen njuter för fullt och den senaste tiden har tillbringats uppe i den lyxiga fjällvillan i Åre, där har det hunnits med allt möjligt. Allt från nyårsfirande med vänner till att det tagits körkort för snöskoter. Charlottes julklapp till sönerna Angelo och Alessio var nämligen att låta dem ta licens för att få köra skoter.

Angelo fyller 18 – stora födelsedags-firandet

Och än är det inte slut på firanden! Nu är det nämligen något väldigt stort som hänt – Angelo har fyllt hela 18 år. Detta skulle givetvis firas och Charlotte slog på stora trumman och ställde till med en riktig överraskningsfest!

Annons

I ett inlägg på Instagram berättar Charlotte mer om den härliga festen.

”Grattis my love. Vilken helt underbar dag. Min älskade förstfödde har blivit stor. Vuxen. Myndig. Angelo har hunnit bli hela 18 år.”, skriver Charlotte och fortsätter:

”Hemmafirande först med de närmaste och sedan överraskningsfest med sina kompisar ifrån skolan. Så lyckat och med så mycket kärlek. Vilken heldag. Tack Angelo för att vi får vara med om detta. Vilken resa du har gjort och fortfarande är på. Du är en smart ung man med hjärtat på rätt plats och jag är övertygad om att det kommer gå bra för dig i livet.”

På sin Instagram-story visar Charlotte upp mer av firandet. Se alla bilder här!

CHARLOTTE PERRELLI
CHARLOTTE PERRELLI
Annons
CHARLOTTE PERRELLI
CHARLOTTE PERRELLI
CHARLOTTE PERRELLI

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons